Sivuston käyttötapa: Mobiili

Etkö oikein tiedä, mitä lähtisit opiskelemaan?🎓📚 Tule mukaan digitaalisille koulutusmessuille 17.-18.11. ja ota selvää!✨ Lue lisää tästä!

Materiaalitekniikka, diplomi-insinööri

Turun yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Materiaalitekniikka, diplomi-insinööri

Materiaalitekniikan diplomi-insinööri osaa valita oikean materiaalin kohteeseen kuin kohteeseen, laivoista akkukennoihin. Koulutuksen tavoitteena on ymmärtää eri materiaalien mekaanisia, sähköisiä ja termisiä ominaisuuksia ja niiden vaikutusta käytännössä.

Materiaalitekniikan insinöörinä teollisuudessa osallistut käytettävien materiaalien valintaan ja kehittämiseen, ja osaat ottaa huomioon kustannusten ja materiaalin ominaisuuksien lisäksi, materiaalin kestävyyden, ympäristöystävällisyyden ja kierrätettävyyden. Materiaalitekniikka on lähempänä sovelluksia kuin esimerkiksi fysiikka tai kemia, mutta silti pääset perehtymään mielenkiintoisiin atomitason ilmiöihin. Turun yliopiston materiaalitekniikan koulutuksessa saat erityisen vahvat liiketoimintataidot.

Materiaalitekniikan diplomi-insinöörin tutkintojen osaamistavoitteet ovat: Tutkinnon suoritettuaan opiskelija osaa soveltaa materiaalitekniikan tuntemustaan ja tieteellistä lähestymistapaa ajankohtaisiin ja konkreettisiin tehtäviin. Opiskelija pystyy toimimaan työelämässä erilaisissa alan asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä. Hänellä on vahvat liiketoimintaosaamisen taidot. Opiskelija pystyy osallistumaan materiaalitekniikkaa koskevien kysymysten yhteiskunnalliseen keskusteluun ottaen huomioon käyttäjien, tekniikan, yhteiskunnan ja ympäristön vaatimukset. Osaamistavoitteet saavutettuaan opiskelijalla on edellytykset jatkotutkintoon johtavaan koulutukseen ja jatkuvaan oppimiseen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Materiaalitekniikka, diplomi-insinööri

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän aktiivinen akateeminen yhteisö – kansainvälinen tutkimusyliopisto, laadukkaan suomalaisen korkeakoulutuksen tarjoaja ja kehittäjä sekä alueensa vahva suunnannäyttäjä. Vuonna 1920 perustetussa Turun yliopistossa on 7 tiedekuntaa ja 7 erillistä laitosta. Yliopistossa opiskelee n. 20...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun yliopisto

Arvoinnit
Materiaalitekniikka, diplomi-insinööri ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: