Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma

Vaasan yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kokkola
Maisteriohjelmat

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma

Vaasan yliopisto kouluttaa kauppatieteellisen alan asiantuntijoita ja päätöksentekijöitä, joilla on hyvät valmiudet työskennellä vaativissa yritys- ja elinkeinoelämän tehtävissä kotimaisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä. Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma antaa opiskelijoille valmiuksia yritysten kehittämistehtäviin, kykyä analysoida yritysten kehittämistarpeita, organisoida ja toteuttaa kehittämistoimintaa, arvioida sen vaikuttavuutta ja luoda organisaatioon toimintamalleja ja –käytänteitä, joiden varassa organisaatio oppii ja kehittyy jatkuvasti vuorovaikutuksessa toimintaympäristönsä kanssa.

Maisteriohjelma tarjoaa johtamisen ja erityisesti henkilöstöjohtamisen osaamista PK-yritysten kehittämisen tarpeisiin. Ohjelma tarjoaa hyvän tiedollisen perustan ymmärtää liiketoiminnan kestävän kehittämisen problematiikkaa verkottuvassa ja dynaamisessa toimintaympäristössä. Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelmassa huomioidaan erityisesti aikuisten, työelämässä olevien opiskelijoiden tarpeet.

Opintokokonaisuuksien toteutuksessa käytetään tehokkaasti digitaalista oppimisympäristöä. Lähijaksot toteutetaan workshopeina, joissa keskiössä on tiedon prosessointi ja soveltaminen sekä vertaisoppiminen erilaisten ryhmä- ja yhteistyömenetelmien tuella. Lähiopetus järjestetään noin kerran kuukaudessa (pääosin torstaisin ja perjantaisin) Kokkolan yliopistokeskuksessa. Maisteriohjelmaan voi hakea maisterihaussa, jos on suorittanut soveltuvan alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Yliopistosta valmistuu uudella tavalla ajattelevia ja ennakkoluulottomia suunnannäyttäjiä. Voit opiskella hallintotieteitä, kauppatieteitä, tekniikkaa, tietojärjestelmätiedettä ja tuotantotaloutta sekä viestintätieteitä. Vaasan kaunis yliopisto sijaitsee keskustan lähellä meren rannalla Palosaarella, joka on koti...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan yliopisto

Wolffintie 34
65200 Vaasa


Arvioinnit
Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.