Itsenäiset maisteriohjelmat

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma

Vaasan yliopisto, paikassa Kokkola
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelma antaa opiskelijoille valmiuksia yritysten kehittämistehtäviin, kykyä analysoida yritysten kehittämistarpeita, organisoida ja toteuttaa kehittämistoimintaa, arvioida sen vaikuttavuutta ja luoda organisaatioon toimintamalleja ja –käytänteitä, joiden varassa organisaatio oppii ja kehittyy jatkuvasti vuorovaikutuksessa toimintaympäristönsä kanssa. Maisteriohjelma tarjoaa johtamisen ja erityisesti henkilöstöjohtamisen osaamista PK-yritysten kehittämisen tarpeisiin. Ohjelma tarjoaa hyvän tiedollisen perustan ymmärtää liiketoiminnan kestävän kehittämisen problematiikkaa verkottuvassa ja dynaamisessa toimintaympäristössä.

Liiketoiminnan kehittämisen maisteriohjelmassa huomioidaan erityisesti aikuisten, työelämässä olevien opiskelijoiden tarpeet. Opintokokonaisuuksien toteutuksessa käytetään tehokkaasti digitaalista oppimisympäristöä. Lähijaksot toteutetaan workshopeina, joissa keskiössä on tiedon prosessointi ja soveltaminen sekä vertaisoppiminen erilaisten ryhmä- ja yhteistyömenetelmien tuella. Lähiopetus järjestetään noin kerran kuukaudessa (pääosin torstaisin ja perjantaisin) Kokkolan yliopistokeskuksessa. Maisteriohjelman ensimmäisen kevätlukukauden opinnoissa painotetaan lähiopetusta, ja opiskelijoiden odotetaan osallistuvan lähiopetukseen. Jatkossa pääpaino monimuoto-opetuksessa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Lähiopetus
  • Kokkola
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden maisteri

Vaasan yliopisto
Wolffintie 34
65200 Vaasa

Vaasan yliopisto

Vaasan yliopistossa ratkotaan suuria globaaleja haasteita ja luodaan kestävämpää tulevaisuutta. Vaasan yliopisto on vastuulliseen liiketoimintaan suuntautunut tiedeyliopisto. Vaasan yliopistossa voi opiskella kauppatieteitä, tekniikkaa, hallintotieteitä ja viestintätieteitä. Yliopistossa on yli 5000 opiskelijaa. Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita asiantuntijoita johtamaan...

Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu