Valmennuskurssit

Psykologian valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Psykologian valmennuskurssi

Psykologian valmennuskurssi

Unelmana psykologin ammatti? Tule valmennuskurssille, ja menestyt pääsykokeessa!

Valmennuskeskuksen psykavalmennuksella on ylivoimaisesti parhaimmat tulokset monena vuonna peräkkäin – yli 60 % psykologian valintakoepaikoista on täyttynyt Valmennuskeskuksen psykologian kurssilaisista viimeisen kolmen vuoden aikana!

Valmennuskeskus tietää yli 20 vuoden kokemuksella, miten psykologian pääsykoe on muuttunut ja millaista osaamista kokeessa vaaditaan. Kokemuksensa kautta Valmennuskeskus tuntee myös hakijoiden tyypillisimmät haasteet, ja on niiden pohjalta kehittänyt erinomaisesti toimivan kurssikonseptin, joka moninkertaistaa hakijoiden mahdollisuudet onnistua valintakokeessa.

Psykologian ennakkomateriaalilla ja valintakoetehtävillä pyritään:

 • arvioimaan pyrkijöiden tieteellisen ajattelutavan ja menetelmien ymmärtämistä
 • arvioimaan pyrkijöiden päättely- ja oivalluskykyä
 • erottelemaan motivoituneet hakijat
 • arvioimaan pyrkijöiden paineensietokykyä ja kokeen ajankäytön hallintaa

Nämä kaikki elementit on huomioitu Valmennuskeskuksen psykologian valmennuskursseilla, jotka on laadittu hakijalähtöisesti yhdessä kokeneimpien psykologian valmennuskurssiopettajien kanssa.

Valmennuskeskuksen kokeneet tilastotieteen ja loogisen päättelyn opettajat saavat sinut innostumaan matemaattisista aiheista, vaikka ne olisivat tuntuneet aiemmin vaikeilta. Selkeän opetuksen, tarvittaessa rautalangasta vääntämisen ja toistojen avulla opit haastavimmatkin aiheet. Ennakkomateriaalien osalta Valmennuskeskuksen opettajat

 • jäsentävät opetuskerroille aineistojen sisällöt, nostaen esille keskeiset kohdat artikkeleista
 • havainnollistavat teoreettista tietoa esimerkein
 • avaavat käsitteet ja tutkimustulokset

Näin sinun on helpompi omaksua opiskeltava sisältö ja lukea myös itsenäisesti. Ennakkomateriaalit ovat viime vuosina olleet pääosin englanninkielisiä, joten opetuksessa saat myös suomennokset artikkeleista ja voit varmistua siitä, että olet ymmärtänyt artikkelien sisällöt oikein.

Valmennuskeskuksen psykavalmennuksessa on käytössä ylivoimaisesti laajin ja monipuolisin kurssimateriaali, joka sisältää mm:

 • yli 900 perusmatematiikan, tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää malliratkaisuineen
 • 84 oppituntia ilman opiskelijoita kuvattuja opetusvideoita mm. tilastotieteestä, tutkimuksen teon perusteista ja matemaattis-loogisesta päättelystä
 • kattavat harjoitus- ja kertaustehtävät ennakkomateriaaleista
 • 6 harjoituspääsykoetta
 • 12 artikkeliharjoitusta

Psykologian opintoihin haetaan hyvin erilaisista taustoista ja pyrkijöiden osaamisen lähtötaso vaihtelee. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että kurssi vastaa niihin tarpeisiin, joita juuri sinulla on. Valmennuskeskukselta löydät markkinoiden kattavimman kurssivalikoiman, josta itsellesi parhaiten toimiva kurssi on helppo löytää.

Valmennuskeskuksen psykologian kurssivalikoima:

 • Supertakuu-kurssi: Markkinoiden laajin psykologian valmennusohjelma, jonka sisällössä on huomioitu kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät. Supertakuulla saat kaikki rahasi kurssista takaisin, jos et saa opiskelupaikkaa. Voit itse valita, haluatko osallistua opetukseen etänä vai lähiopetuksena Helsingissä.
 • Marraskuun kurssit (etä ja HKI): Marraskuun kurssit sisältävät perusteellisen ja rauhallisesti etenevän opetuksen tilastollisen menetelmän perusteista ja loogisesta päättelystä. Kurssilla harjoitellaan myös artikkelilukutekniikkaa ja toukokuussa keskitytään ennakkomateriaalin opiskeluun. Pitkät kurssit sopivat erinomaisesti ensimmäistä kertaa hakeville.
 • Tammikuun etäopetuskurssit: Tammikuussa alkavilla kursseilla harjoitellaan alkuvuosi tilastollisen menetelmän perusteita, loogista päättelyä sekä artikkelilukutekniikkaa. Toukokuu keskitytään kevään 2024 ennakkomateriaalin opiskeluun.
 • Helmikuun etäopetuskurssi: Kurssilla käsitellään samat aihesisällöt kuin tammikuun kursseilla, mutta tiiviimmässä aikataulussa.
 • Maaliskuun etäopetuskurssi: Kurssi sopii hakijoille, joilla on vankka tilastollinen perusosaaminen ja jotka haluavat keskittyä ensisijaisesti loogisen päättelyn ja ennakkomateriaalien huolelliseen opiskeluun.
 • Huhtikuun etäopetuskurssi: Huhtikuun kurssin pääpaino on ennakkomateriaalin opetuksessa. Ennen ennakkomateriaalien ilmestymistä kerrataan intensiivisesti valintakokeen kannalta keskeisimmät tilastolliset menetelmät ja harjoitellaan loogista päättelyä sekä artikkelilukutekniikkaa. Kurssi edellyttää alusta lähtien lähes täysipäiväistä opiskelua.
 • Psykanetti tilastolliset menetelmät ja looginen päättely: Kurssilla harjoittelet itsenäisesti omaan tahtiisi tilastotieteen perusteita ja loogista päättelyä opetusvideoiden, harjoitustehtävien ja harjoituspääsykokeiden avulla.
 • Psykanetti ennakkomateriaali ja artikkeliharjoitukset: Tällä kurssilla otat itsenäisesti haltuun valintakokeen ennakkomateriaalin opetusvideoiden ja tehtävien avulla. Lisäksi kurssiin sisältyy 12 aineistoharjoitusta, harjoituspääsykoe sekä opetusvideoita mm. artikkelilukutekniikoista ja tutkimuksen teon perusteista.
 • Psykanetti: Tämä kattava itseopiskelupaketti sisältää molempien yllä olevien Psykanettien materiaalit hyvään pakettihintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian valmennuskurssi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Useita kurssivaihtoehtoja

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

Jopa 60 % valintakoepaikoista Valmennuskeskuksen kurssilaisille

Eezy Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja laadukkain valmennuskurssien järjestäjä jo 50 vuoden kokemuksella. Valmennuskeskus valmentaa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin. Valmennuskurssilla saat täsmävalmennuksen valintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan valintakoekirjallisuus, vastaustekniikka sekä harjoitellaan koetilanne etukäteen useaan kertaan. Jo kymmenet tuhannet opiskelijat ovat...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu