🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kansanopistot

Psykologian ja kasvatustieteen linja

Linnasmäen opisto, paikassa Turku
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Psykologian ja kasvatustieteen linja

 Psykologian ja kasvatustieteen linja

Koulutus soveltuu erityisesti psykologiasta ja kasvatustieteistä kiinnostuneille, jotka tarvitsevat näiden aineiden osaamista jatko-opiskeluissaan tai työelämässä ja haluavat opiskella psykologiaa ja kasvatustieteitä ohjatusti. Opiskelu koulutuksessa on kokopäiväistä ja opetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen painopiste on psykologian sekä kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen perusopinnoissa. Opinnot suoritetaan Turun yliopiston avoimessa yliopistossa. Sekä psykologian että kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen perusopintojen suorittaminen kuuluu koulutukseen.

Tämä vaatii opiskelijalta kuitenkin paljon itsenäistä työskentelyä ja intensiivistä otetta. Opinnot on rytmitetty siten, että kummatkin perusopinnot pystyy saamaan valmiiksi koulutuksen keston aikana.

Psykologian kurssikirjoissa on englanninkielisiä teoksia, joten opinnot edellyttävät vähintään kohtalaista englannin kielen taitoa.

Psykologian perusopintojen tavoitteena on, että opiskelija saa yleiskuvan psykologiasta tieteenä sekä käsityksen ihmisen psyykkisestä rakenteesta ja toiminnasta sekä niiden tutkimuksesta.

Opiskelu on kokopäiväistä ja opetusta on keskimäärin 25 tuntia viikossa.

Psykologian aihekokonaisuudet

 • Kehityspsykologian perusteet
 • Kognitiivisen ja neuropsykologian perusteet
 • Terveyden ja mielenterveyden psykologian perusteet
 • Tutkimuksenteon perusteet
 • Persoonallisuuspsykologian perusteet

Avoin yliopisto / Psykologian perusopinnot 25 op

Kasvatustieteen ja aikuiskasvatustieteen perusopintojen tavoitteena on antaa yleiskäsitys kasvatustieteestä ja aikuiskasvatustieteestä ja sen osa-alueista:

Kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen aihekokonaisuudet

 • Johdanto kasvatustieteisiin
 • Johdanto oppimiseen, opetukseen ja arviointiin
 • Kehitys- ja kasvatuspsykologia
 • Johdatus kasvatusfilosofiaan
 • Kasvatus ja koulutus yhteiskunnallisina ilmiöinä
 • Oppimisen muuntuvat ympäristöt

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian ja kasvatustieteen linja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

 • Lähiopetus
 • Turku

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on ylioppilastutkinto tai vähintään kolmen vuoden opiskelu peruskoulun jälkeen. Linjalle haetaan opiston verkkosivuilla olevalla sähköisellä hakulomakkeella.

Opiskelijat valitaan hakemuksen ja päättötodistuksen keskiarvon perusteella. Ammatillisen perustutkinnon suorittaneiden osalta valinnassa huomioidaan myös tutkinnon yhteisten opintojen (YTO opinnot, aiemmin ATTO opinnot) keskiarvo.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Kirjautumismaksu 50 €, hyvitetään opintomaksujen laskutuksen yhteydessä. Opetus, sisältää lounaan koulupäivinä ja koulutukseen kuuluvien avoimen yliopiston kurssien kurssimaksut: 100 €/viikko. Työviikkoja on 32, joten opetuksen kokonaishinta on 3200 €. 

Opiston opetus on maksutonta opiskelijoille, jotka ovat työttöminä työnhakijoina ennen opintojen alkua tai kokevat kärsivänsä oppimisvaikeuksista. Maksettavaksi tulee tällöin vain avoimen yliopiston kurssien maksut, yht. n. 510 euroa.

Opiskelija voi anoa asumisoikeutta opiston asuntolassa. Asuminen: 60 € / työviikko / 2 hengen huoneessa ja 93 € / työviikko / 1 hengen huoneessa (hinnat sisältävät aamiaisen ja päivällisen). Maksuttomuus ei koske asumista.

Opintoihin on mahdollista hakea KELA:n opintotukea.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian ja kasvatustieteen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Linnasmäen opisto
Lustokatu 7
20380 Turku

Linnasmäen opisto on kansanopisto, joka tukee opiskelijoiden elämänhallintaa ja omatoimisuutta. Opisto antaa eri-ikäisille, eri taustaisille ja eri elämänvaiheessa oleville oppijoille valmiuksia jatko-opintoihin, luo edellytyksiä työelämään sijoittumiselle ja työelämässä kehittymiselle sekä ehkäisee syrjäytymistä. Vuosi Linnasmäen opistolla ei ole välivuosi. Se on...

Lue lisää oppilaitoksesta Linnasmäen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu