Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Vantaa
Alkavat koulutukset
Vantaa
Syksy

Vantaa
Joustavasti

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori

Sokerin huuruista elämää suklaakuorrutteella!

Leipomoalan osaamisalan suorittanut leipuri-kondiittori osaa toimia leipuri-kondiittorina niin leipomoissa, myymälöiden paistopisteissä, kahvila-konditorioissa, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteissä sekä pitopalveluyrityksissä. Tutkinnon suorittanut osaa valmistaa ruoka- ja kahvileipiä, leipomoeineksiä ja konditoriatuotteita sekä käsityövaltaisessa että automatisoidussa tuotannossa.

Koulutuksen sisältö

Kaikille pakolliset ammatilliset tutkinnon osat ovat elintarviketuotannossa toimiminen ja elintarvikeprosessin ohjaus ja käynnissäpito.

Lisäksi on suoritettava osaamisalan mukaisesti osa: elintarvikkeiden valmistus.

Näiden pakollisten tutkinnon osien lisäksi suoritetaan valinnaisia ammatillisia tutkinnon osia, joilla vahvistetaan osaamista erilaisissa valmistusmenetelmissä ja tuotannoissa toimimisessa.

Tutkinto antaa perusvalmiudet leipomo- ja konditoria-alan työtehtäviin. Ammatillisiin opintoihin sisältyy mm. ruoka- ja kahvileipien, leipomoeinesten, perinneleivonnaisten, kansainvälisten leipomotuotteiden ja erilaisten konditoriatuotteiden valmistusta sekä suklaa- ja sokeritöitä. Elintarvikehygienia, laadunvalvonta ja tuotesuunnittelu ovat myös keskeisiä opintosisältöjä.

Kaikille pakollisia tutkinnonosia ovat Elintarviketuotannossa toimiminen, Leipomoalan prosessin ohjaus ja käynnissäpito, Kahvileipätuotteuden valmistus, Ruokaleipätuotteiden valmistus ja Konditoriatuotteiden valmistus. Lisäksi opiskelija voi valita valinnaisia tutkinnonosia mielenkiintonsa mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Toimipiste

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5, 01600 Vantaa

Hakeminen ja kelpoisuus

Yhteishaussa haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi

Jatkuvassa haussa haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori

Kustannukset

Opiskelijat kustantavat itse oppikirjansa, opiskelutarvikkeensa ja työvälineensä ja -vaatetuksensa. Oppikirjakustannukset ovat noin 200 euroa, henkilökohtaiset työvälineet ja -vaatetus noin 300 euroa.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa järjestetään monimuotoista toisen asteen koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksesta löydät oman opiskelualasi kuudelta eri alalta, joilta on mahdollista valmistua yli kahteenkymmeneen eri perustutkintoon. Koulutusta järjestetään sekä nuorille että aikuisille.  Ammattiopisto Variasta saat työelämän vaatimat perustaidot, jonka lisäksi käytännön työtehtäviä pääset...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi


Arvioinnit
Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori täytä seuraavat tiedot: