Sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja

Ylä-Savon ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Iisalmi
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Mikä sinua kiinnostaisi? Jos oma ala on vielä mietintämyssyn alla, katso Ylä-Savon ammattiopiston esittelyvideo eri aloista ja löydä suunta tulevaisuudellesi

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja

Elintarvikealan perustutkinto Elintarvikkeiden valmistaja


Elintarvikealan perustutkinto

Leipuri-kondiittori

Leipuri-kondiittori työskentelee leipomoissa, pitopalveluissa tai ravintola-alan toimipisteissä erilaisia kahvileipiä sekä leipomoherkkuja valmistaen. Pienemmissä yrityksissä työtä tehdään pitkälti käsityönä, kun taas suurissa tuotantolaitoksissa koneet ja niiden käyttö ovat suuremmassa roolissa tuotteiden valmistuksessa.

Olisiko sinusta tähän herkkusuiden työhön, jossa luovuus, oma-aloitteisuus, huolellisuus ja yhteistyötaidot mitataan desimitan tarkkuudella? Älä vaivaa mieltäsi, vaan taikinaa - hae Ylä-Savon ammattiopistoon opiskelemaan leipuri-kondiittoriksi!

Elintarvikkeiden valmistaja

Elintarvikkeiden valmistajan opintojen aikana opiskelija harjaantuu elintarvikealan työtehtäviin. Tavoitteena on, että opiskelija saa hyvät perusvalmiudet työllistyä alalle.

Opiskelija valitsee ensimmäisen opintovuoden aikana juomateollisuuteen, maidonjalostukseen tai leipuri-kondiittorin opintoihin suuntautuvan koulutuksen. Opinnot sisältävät 40 opintoviikkoa työssäoppimista elintarvikealan yrityksissä opiskelijan tekemän suuntautumisen mukaan.

Elintarvikkeiden valmistaja

  • sopeutuu tiimityöskentelyyn
  • yhteistyökykyinen
  • oma-aloitteinen
  • harkitseva ja täsmällinen
  • sopeutuu vuorotyöhön
  • ei pahoja allergioita, astma ei välttämättä este
  • tuki- ja liikuntaelimet ovat kunnossa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Peruskoulun 9.luokkalaiset ja ilman tutkintoa olevat hakevat yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston kattava koulutustarjonta on täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nuori tai aikuinen, peruskoulun käynyt tai ammattiin jo valmistunut – löydät takuulla itsellesi sopivan koulutuksen. Ammattiopiston neljä koulutusalaa ovat:  Tekniikan ja liikenteen ala Matkailu-, ravitsemis- ja talousala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Luonnonvara-...


Lue lisää oppilaitoksesta Ylä-Savon ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ylä-Savon ammattiopisto

Asevelikatu 4
74100 Iisalmi

 Näytä puhelinnumero
www.ysao.fi

Arvioinnit

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.