Ammatillisen tutkinnon osat

Monipalveluosaaja | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta

Vantaan ammattiopisto Varia, paikassa Vantaa
Pituus
8-10 viikkoa
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
8-10 viikkoa
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Monipalveluosaaja | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta

Tiivis ravintola- ja catering- sekä puhtausalan yhteiskoulutus työelämän tarpeisiin
Opiskelija oppii työskentelemään ylläpitosiivouksessa sekä salaattien ja lisäkkeiden valmistuksessa, ruokien esille laitossa ja astiahuollon tehtävissä. Koulutus sisältää ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osia sekä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon osan.

Sisältö

Koulutus sisältää seuraavia tutkinnon osia ja opintoja:

  • Ammattikeittiötoiminnan perusteet 15 osp
  • Palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot 10 osp
  • Ylläpitosiivouspalvelut 30 osp
  • Opva (opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja kuten suomen kieltä) 6 kk

Ammattikeittiötoiminnan perusteidentutkinnon osassa opiskelija opiskelee lisäkkeiden valmistusta, erityisruokavalioita ja hygieniaa.

Ylläpitosiivouspalveluissaopiskelija opiskelee puhtausalan sanastoa, siivousvälineiden nimistöä, käyttöä ja huoltoa käytön jälkeen. Hän opiskelee siivousaineiden valintaa, annostelua ja käyttöturvallisuustiedotteita. Opiskelija opiskelee ja harjoittelee erilaisia siivousmenetelmiä.Hän oppii siivouskoneiden käyttöä, puhdistusta ja huoltoa käytön jälkeen sekä lattianhoitomenetelmiä.

Opiskelija oppii suunnittelemaan ja toteuttamaan omaa työtään ammattimaisesti asiakaskohteessa työohjeiden mukaisesti. Hän opiskelee työtapahygieniaa sekä perehtyy asiakaskohteen hygieniavaatimuksiin.

Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnottutkinnon osan käytyään opiskelija osaa vastaanottaa ruoka-aineita, ruokia ja elintarvikkeita. Hän osaa kuumentaa ja valmistaa salaatteja ja lisäkkeitä. Hän osaa jakaa ja laittaa ruoat esille ja toimia asiakaspalvelussa sekä ohjata asiakkaita. Lisäksi hän osaa siistiä ja järjestää toimintaympäristönsä ja huolehtia astiahuollon tehtävistä. Opiskelija suorittaa hygieniapassin.

Lisäksi koulutuksen sisältöön kuuluu työelämä- ja digitaitojen harjoittelua. Koulutuksessa tuetaan suomen kielen osaamista harjoittelemalla ammattialan sanastoa ja viestintätilanteita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monipalveluosaaja | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Vantaa
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monipalveluosaaja | tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Vantaan ammattiopisto Varia
Tennistie 1
01370 Vantaa

Variasta työelämän ammattilaiseksi

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...

Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu