🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk, paikassa Mikkeli (+1 sijaintia)
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Ei tiedossa (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Ei tiedossa (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Terveydenhoitajan opinnoissa perehdytään erilaisiin hoitotyön keinoihin ja menetelmiin terveyden edistämisessä, sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa sekä monipuolisessa toimintakyvyn tukemisessa.

Jos olet motivoitunut ja innokas opiskelemaan näitä tietoja ja taitoja ja pidät itsenäisestä työstä, päätöksenteosta ja vastuun ottamisesta, terveydenhoitajan ammatti on sinulle sopiva.

Voit työskennellä valintasi mukaan terveydenhoitajana neuvolassa lasta odottavien, lasten ja perheiden kanssa, koulu- tai opiskelijaterveydenhuollossa, työterveydessä tai terveyden edistämisen järjestöissä.

Sen lisäksi voit työskennellä sairaanhoitajan tehtävissä, sillä terveydenhoitajatutkinnon suorittanut saa sekä terveydenhoitajan että sairaanhoitajan tutkintotodistukset. Työmahdollisuudet ovat siis laajat.

Terveydenhoitajana osaat edistää ja ylläpitää yksilöiden, perheiden, työyhteisöjen ja muiden yhteisöjen, väestön ja ympäristön terveyttä sekä hoitaa ja ehkäistä sairauksia. Osaat lisätä ja vahvistaa asiakkaiden voimavaroja, itsehoitoa ja kykyä elää terveellisesti.

Terveydenhoitajana osaat ottaa vastuun omasta toiminnastasi ja tunnet osaamisesi rajat. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että asiantuntijana yhteistyössä monialaisissa ja moniammatillisissa työryhmissä. Tunnet sosiaali- ja terveydenhuoltoa ohjaavan lainsäädännön ja ammattieettiset periaatteet. Lisäksi sinulla on kyky etsiä ja omaksua näyttöön perustuvaa tietoa ja soveltaa sitä käytännön terveydenhoitajatyössä.

Terveydenhoitaja työelämässä

Heti valmistumisen jälkeen lähes 100-prosenttinen työllistyminen.

Terveydenhoitajana työskentelet erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatiossa, järjestöissä tai yksityisellä sektorilla. Työpaikkasi voi olla esimerkiksi äitiys- tai lastenneuvola, koulu- tai opiskeluterveydenhuolto, työterveyshuolto, kotihoito, sairaaloiden vuodeosasto, erilaiset kuntoutus- ja hoivakodit tai lääkäriasemat. Voit työllistyä myös suunnittelutehtäviin tai yrittäjäksi.

Terveydenhoitajat työllistyvät hyvin, ja heille on tarjolla monipuolisia työllistymismahdollisuuksia kotimaassa ja ulkomailla. Terveydenhoitajakoulutuksessa saat sekä sairaanhoitajan että terveydenhoitajan tutkinnon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Ei tiedossa

  • Lähiopetus
  • Kouvola
  • Hakuaika: Ei tiedossa

Ei tiedossa

  • Lähiopetus
  • Mikkeli
  • Hakuaika: Ei tiedossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 10 700 euroa / lukuvuosi. Lisätietoja löydät Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilta sivuilta.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 10 700 euros/academic year. More information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu