Studentstory: Susanna

"Kasvatustiede rajautuu lasten ja nuorten koulussa tapahtuvaan kehitykseen. Aikuiskasvatustieteilijä sen sijaan keskittyy läpi elämän jatkuvaan oppimiseen." Lue lisää!

Lue, mitä Jyväskylän yliopistossa opiskeleva Susanna, 22, kertoo alastaan!

Julkaistu 11.1.2017

Susanna

"Kasvatustiede rajautuu lasten ja nuorten koulussa tapahtuvaan kehitykseen. Aikuiskasvatustieteilijä sen sijaan keskittyy läpi elämän jatkuvaan oppimiseen. Kiinnostuin aikuiskasvatustieteistä, sillä ala yhdistelee ihmisen oppimista, kasvua ja kehitystä. Opiskelija saa myös valita paljon sivuaineita, joita ottaa tutkintonsa tueksi. Minä valitsin johtamista, markkinointia, psykologiaa ja saksaa. Työllistymisen kannalta on tärkeää, millaisia sivuaineita alallani valitsee! Valmistunut voi työskennellä esimerkiksi koulutussuunnittelijana, uraohjaajana, henkilöstön kehittäjänä tai henkilöstöpäällikkönä.

Minä työskentelen tällä hetkellä opintojen ohessa Eximian markkinointiassistenttina. Työssäni saan yhdistää suurimpia mielenkiinnonkohteitani: markkinointia ja koulutusta. Tavoitteenani on löytää viimeisenä opiskeluvuotenani harkkapaikka ja suorittaa aikuiskouluttajan pedagogiset opinnot. Aikuiskasvatustiede avaa monia ovia ja parasta tutkinnossani on, että opiskelija voi itse muokata siitä omanlaisensa."

» Tutustu kasvatustieteen, opetuksen ja pedagogiikan koulutuksiin

» Tutustu myös muiden opiskelijoiden Studentstoryihin


Mainokset