Jalkaterapeutti tarjoaa jalkaterapiapalveluja, joiden tarkoituksena on ylläpitää liikkumis- ja toimintakykyä sekä hoitaa sairauksien aiheuttamia alaraajaongelmia. Useimmat jalkaterapeutit toimivat ammatinharjoittajina, mutta työpaikkoja on myös terveydenhuollossa sekä konsultaatio- ja myyntitehtävissä. Ihmisläheisessä ammatissa tarvitaan

Lue lisää ammatista Jalkaterapeutti

Jalkaterapeutti tarjoaa jalkaterapiapalveluja ja edistää jalkojen terveyttä. Jalkaterapiatarpeen arvioinnin perusteella jalkaterapeutti tekee hoitosuunnitelman ja antaa tarvittavia liikkumis- ja toimintakykyä ylläpitäviä terapioita sekä hoitaa sairauksien aiheuttamia alaraajaongelmia.

Jalkaterapian ydinosaamisalueet ovat alaraajojen toimintojen arviointi,

Lue lisää ammatista Jalkaterapeutti

Useimmat jalkaterapeutit toimivat yrittäjinä tai ammatinharjoittajina omassa hoitolaitoksessa tai esimerkiksi yksityisellä lääkäriasemalla vuokralaisena.

Jalkaterapeuteille on työpaikkoja myös perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa, kuntoutuslaitoksissa, konsultaatio-, myynti- ja projektitehtävissä sekä pohjallisia valmistavissa yrityksissä.

 

Lue lisää ammatista Jalkaterapeutti

Ammattikorkeakouluissa voi opiskella jalkaterapiaa ja suorittaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon jalkaterapeutti (AMK).

 * Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Jalkaterapeutti tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
2 751 EUR
kuukaudessa
Naisten keskipalkka:
2 768 EUR
kuukaudessa
Miesten keskipalkka:
2 689 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Jalkaterapeutti

Nyt näytetään: Miehet ja naiset
  • 2 751 EUR
  • 2 768 EUR
  • 2 689 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset