🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Kriisityöntekijä toimii erilaisten järjestöjen ja sosiaali- ja terveysalan palveluita tarjoavien tahojen palveluksessa. Kriisityöntekijä on asiantuntija erilaisissa kriisitilanteissa annettavassa avussa. Kriisityön lähtökohta on auttaa ihmisiä toipumaan traumaattisista kokemuksista.

Kriisityöntekijä työskentelee erilaisten kriistyötä tarjoavien tahojen palveluksessa. Työ saattaa olla myös osa muuta työtä sosiaali- ja terveysalalla. Kriisityöntekijä voi toimia päivystystyössä joko puhelinpalvelussa tai vastaanotolla. Kriisityöntekijä voi työskennellä myös jonkin tietyn trauman kohdanneiden ihmisten kanssa sosiaali- ja terveysalan

Lue lisää ammatista Kriisityöntekijä

Kriisityöntekijän työpaikka löytyy usein sosiaali- ja terveysalan järjestöistä ja yrityksistä tai kuntien palveluksesta.

Kriisityöntekijän koulutustausta voi olla esimerkiksi mielenterveyshoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, sosionomi, psykologi, psykoterapeutti tai muu vastaava sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilö. Koulutustausta voi siis olla joko ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. 

Kriisityöntekijän koulutuskokonaisuus on mahdollista käydä mm. eri

Lue lisää ammatista Kriisityöntekijä
* Tekstilähde: Ammattinetti, ellei muutoin mainita

Kuinka paljon Kriisityöntekijä tienaa?

Keskipalkka (miehet ja naiset):
3 699 EUR
kuukaudessa
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022

Palkka samankaltaisille töille kuin Kriisityöntekijä

Nyt näytetään: Miehet ja naiset
  • 3 699 EUR
* Tilastolähde: Tilastokeskus 2022
Mainokset