Kriisityöntekijä toimii erilaisten järjestöjen ja sosiaali- ja terveysalan palveluita tarjoavien tahojen palveluksessa. Kriisityöntekijä on asiantuntija erilaisissa kriisitilanteissa annettavassa avussa. Kriisityön lähtökohta on auttaa ihmisiä toipumaan traumaattisista kokemuksista.
Palkka ja tietoa ammatista Kriisityöntekijä
Kriisityöntekijä työskentelee erilaisten kriistyötä tarjoavien tahojen palveluksessa. Työ saattaa olla myös osa muuta työtä sosiaali- ja terveysalalla. Kriisityöntekijä voi toimia päivystystyössä joko puhelinpalvelussa tai vastaanotolla. Kriisityöntekijä voi työskennellä myös jonkin tietyn trauman kohdanneiden ihmisten kanssa sosiaali- ja terveysalan
Kriisityöntekijän työpaikka löytyy usein sosiaali- ja terveysalan järjestöistä ja yrityksistä tai kuntien palveluksesta.
Kuinka paljon Kriisityöntekijä tienaa?
Palkka samankaltaisille töille kuin Kriisityöntekijä
-
3 699 EUR
Kriisityöntekijä – tulevaisuuden ammattisi?
Kriisityöntekijän koulutustausta voi olla esimerkiksi mielenterveyshoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, sosionomi, psykologi, psykoterapeutti tai muu vastaava sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilö. Koulutustausta voi siis olla joko ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta.
Kriisityöntekijän koulutuskokonaisuus on mahdollista käydä mm. eri ammattikorkeakouluissa ympäri Suomea. Koulutuskokonaisuus antaa valmiudet ja taidot kriisityössä
Selaa alan koulutuksia ja aloita matka kohti unelmiesi ammattia!
Sosiaali- ja terveysala