Lääketieteen opinnot Espanjassa

22 maalis 2019
KYSYMYS
Haluaisin kovasti Espanjaan opiskelemaan lääketieteelliseen. Osaatteko kertoa että missä yliopistoissa Espanjassa voi opiskella lääketieteen tutkinnon englanniksi tai ainakin osittain niin että ensimmäiset vuodet olisi englanniksi? Ja minkälainen hakuprosessi näihin tutkintoihin on?

Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

Vastaus

22 maalis 2019

Hei,

Kiitos kysymyksestä! Ainakin Universidad Cardenal Herrera tarjoaa osittain englanninkielistä lääketieteen tutkintoa, jossa englanti on opetuskielenä kahden ensimmäisen opiskeluvuoden ajan. Täyttämällä yliopiston esittelysivulla näkyvän yhteydenottolomakkeen, saa heiltä tietoa hakemisesta ja pääsyvaatimuksista (jotka saattavat vaihdella oppilaitoksesta riippuen). 

Yleisesti Espanjassa opiskelusta: ulkomaisten hakijoiden täytyy yleensä hakea päätöstä yliopistokelpoisuudesta UNEDin kautta. UNED vastaa ulkomailta tulevien opiskelijoiden yliopistokelpoisuuden hyväksymisestä, mutta kaikki korkeakoulut eivät välttämättä hyväksy UNEDin myöntämää yliopistokelpoisuutta. Siksikin pääsyvaatimuksista kannattaa tarkistaa suoraan oppilaitokselta ja hakuprosessiin kannattaa varata hyvin aikaa.

Toivottavasti tästä oli edes hiukan apua!

Ystävällisin terveisin,

Marija, Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi