Kokin jatkokoulutus
Vastaus
Kokki on suorittanut hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon.
Tästä voi jatkaa opintojaan joko suorittamalla ammatti- ja erikoisammattitutkintoja ammatillisissa oppilaitoksissa tai kouluttautumalla keittiömestariksi ammattikorkeakoulussa.
Keittiömestari on ravintolakeittiön esimiehen ammattinimike ja taustalla voi olla esimerkiksi ruoanvalmistukseen suuntautuneen restonomin amk-tutkinto.
Ravintola- ja cateringalan ammattitutkintoja:
Ravintola- ja cateringalan erikoisammattitutkintoja:
- Dieettikokin eat
- Hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimiehen eat
- Ruokamestarin eat
Näin ollen kokin jatkokouluksia ei voi mielestäni asettaa järjestykseen. Poikkeuksena on keittiömestari, joka on esimiestehtävissä.