Matkailualan koulutus

08 kesä 2012
KYSYMYS
Hei!
Olen hyvin kiinnostunut matkailualan,mutta minä en osaa hyvä englannin kieltä, mutta osaan puhua hyvin suomen kieltä ja arabian kieltä. Minun kielitaitoni englannin kielellä on A1.3. Ja olen muslimilainen, ja minä pidän huivia päässä. Haittaako tai vaikuttaako, jos minulla on huivi? Onko mahdollista päästä tälle alalle?

Vastaus

08 kesä 2012

Hei,

Kiitos viestistäsi. Matkailu- ja palvelualan koulutukset löydät täältä. Voit tarkentaa hakuasi paikkakunnan mukaan. Lisäksi voit valita haluatko suorittaa matkailualan koulutuksen päiväkoulutuksena (nuorten koulutus) ja töiden ohella aikuiskoulutuksena. Lisäksi voit valita opiskelutaustasi mukaan joko ammatilliset oppilaitokset tai ammattikorkeakoulut.

Uskon, että voit pärjätä hyvin alalla suomen kielellä, ja osaathan kuitenkin englannin kielestä alkeet. Voit parantaa englanninkielentaitojasi opintojen edetessä. Lisäksi uskon, että huivin käyttäminen ei vaikuta opintoihisi eikä työelämään. Hae vain rohkeasti opiskelemaan!

Ammatillisiin koulutuksiin haetaan yhteishaussa osoitteessa www.haenyt.fi. Ammattikorkeakouluopintoihin haetaan osoitteessa www.amkhaku.fi.

Onnea matkailualan opintoihisi ja lämmintä kesää!

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi