🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Vaihdetaan: lukio-opinnot kauneudenhoitoalan ammattitutkintoon

24 syys 2012
KYSYMYS
Hei, olen lukion tokalla ja se ei kiinnosta minua ollenkaan. Myös aika paljon poissaoloja on tullut. Mietin nyt tosissani lukion kesken jättämistä . Kiinnostunut olen kauneudenhoitoalan esim. meikkaaja maskeerja koulutuksesta. Onko nyt syksyllä Uudellamaalla alkavaa perukoulupohjaista koulutusta ko. alalle.

Vastaus

02 loka 2012

Hei, harmittavaa, ettei sinulla ole kiinnostusta nykyisten opintojesi loppuun viemiseksi. Vielä on muutama päivä aikaa hakea ammatilliseen koulutukseen, sillä syksyn yhteishaku 2012 on nyt menossa.

Voit tutustua Uudeltamaalta löytyviin kauneudenhoitoalan ammatillista koulutusta tarjoaviin oppilaitoksiin, ja tutustua eri oppilaitosten hakumenettelyihin ja -aikoihin. Osa kosmetologin ammattitutkintoon johtavista koulutuksista alkaa valitettavasti vasta syksyllä. Kannattaa tutkia sijainniltaan ja koulutustarjonnaltaan juuri sinulle sopivimpia oppilaitoksia. Halutessasi voit myös jättää yhteydenottopyynnön sinua kiinnostavasta koulutuksesta, jolloin saat vastauksen kysymyksiisi suoraan oppilaitoksesta.

Toki voit vielä miettiä, jaksaisitko sittenkin suorittaa lukion loppuun, jos opiskelet nyt jo toista lukuvuotta, ja hakea jatkokoulutukseen sitten lukion jälkeen. Voit myös haudutella päätöstäs lukio-opintojen keskeyttämisestä vielä hetken ja hakea kauneudenhoitoalan koulutukseen kevään 2013 yhteishaussa.

Toivottavasti löydät opiskelumotivaatiosi uudelleen, joko uusien tai vanhojen opintojesi parista!

Mukavaa syksyä! Terveisin, Studentum.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi