Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Kauppatieteiden linja

kauppatieteiden opiskelu alkio-opistossa

Kauppatieteet

Haluatko opiskella

  • laajasti kauppatieteen eri osa-alueita, kuten johtamista, markkinointia, rahoitusta ja taloustiedettä?
  • Tai valmistautua kevään valintakokeisiin?
  • Vai tähtäätkö väyläopintojen kautta opiskelupaikkaan kauppatieteen alalla?

Alkio-opisto tarjoaa mahdollisuuden opiskella laajan kauppatieteiden opintokokonaisuuden, joka auttaa sinua pääsemään opiskelemaan haluamaasi alaa. Alkio-opistossa suorittamasi avoimen yliopiston opintokokonaisuudet ja yleisopintojaksot (viestintä- ja kieliopinnot) voit myöhemmin sisällyttää osaksi korkeakouluopintojasi.

Alkio-opiston etuina on koko lukuvuoden jatkuva henkilökohtainen opintojen ohjaus, asiantuntevat opettajat ja tiivis opiskelijayhteisö. 

Opiskelu Alkio-opistossa

Kauppatieteiden linjalla opiskeltavat avoimen yliopiston opinnot johdattavat kauppatieteiden maailmaan ja tekevät tutuksi myös valintakokeissa esiin nousevia teemoja.

Opintojen runko muodostuu syyslukukaudella ja kevätlukukauden alussa avoimen yliopiston kauppatieteen perusopintotasoisista opintojaksoista kuten markkinointi, johtaminen, laskentatoimi, yrittäjyys ja rahoitus sekä taloustieteen peruskurssi. Painopisteenä on väyläopintojen suorittaminen Jyväskylän yliopistoon. Opiskelussa voi ottaa päämääräksi väyläopiskelun ja pyrkiä erillisvalinnassa yliopistoon ilman valintakoetta. Väyläopintojen kautta opiskelupaikkaan tähtääville on tarjolla laajasti kieli- ja viestintäopintoja sekä lisäksi mahdollisuus opiskella laskentatoimen aineopintoja.

Kevään opetuksessa tutustutaan laajasti kauppatieteelliseen alaan tähtäimenä korkeakouluopinnot. Kevätlukukauden lopulla pääpaino on kauppatieteiden valintakokeisiin valmistautumisessa. Keväällä tutustutaan erillisten opintojaksojen kautta tilasto- ja todennäköisyyslaskuihin, taloustietoon sekä historian kokonaisuuteen. Lisäksi keväällä tehdään eri osa-alueisiin perustuvia harjoituskokeita, joiden tekeminen auttaa opiskelijaa hahmottamaan omat vahvuutensa sekä ne osa-alueet, joissa tarvitaan enemmän kertausta. Liiketalouden AMK-opinnoista kiinnostuneille on lisäksi loppukeväästä tarjolla tuutorointia liiketalouden sisältöihin.

Vuoden aikana opiskelijoista tulee luja tiimi yhteisten opiskelujen, retkien ja muiden tapahtumien järjestämisen tiimellyksessä. Oman ryhmän antama tuki ja ryhmähenki ovatkin opintojen etenemisen kannalta tärkeällä sijalla.

Opiskelu kauppatieteen linjalla on monimuotoista, mikä lisää opiskelutaitoja ja kehittää akateemisia valmiuksiasi. Opintoihin sisältyy lähiopetuksen lisäksi verkko-opiskelua, oppimistehtäviä, tenttejä, ryhmätöitä, lukupiirejä, tuutorointia, harjoituksia ja itsenäistä opiskelua.

Opiskelu linjalla on kokopäivätoimista, joten sinulla on oikeus opintotukeen. Opintojen suunnittelussa saat tukea ja ohjausta opintolautasesi kokoamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteiden linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kauppatieteiden linjan opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Ilman valintakokeita...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Arvoinnit
Arvioinnit
Kauppatieteiden linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,7)
Perustuu 7 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: