Ammattitutkinnot

Matkailupalvelujen ammattitutkinto | hotellin vastaanottovirkailijan koulutus

Ammattiopisto Tavastia, paikassa Hämeenlinna
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Matkailupalvelujen ammattitutkinto | hotellin vastaanottovirkailijan koulutus

nainen istuu vastaanoton takana

Koulutus sopii hotellivirkailijan työstä kiinnostuneille tai hotellissa työssä oleville/työskennelleille, joilta puuttuu alan ammattitutkinto. Koulutukseen ovat tervetulleita myös palvelualan perustutkinnon suorittaneet (esimerkiksi liiketoiminnan perustutkinto, ravintola- ja catering-alan tai matkailualan perustutkinto). Koulutus soveltuu myös henkilöille, joilla on hankittuna aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä.

Matkailupalvelujen ammattitutkinnossa kehität osaamistasi hotellin asiakaspalvelutyössä. Koulutuksessa saat valmiuksia toimia vastaanoton, aulabaarin tai muun asiakaspalvelu- ja myyntipisteen tai kokouspalvelujen monipuolisissa työtehtävissä. Koulutus antaa hyvän pohjan urakehitykseen matkailualalla.

Koulutuksen sisältö

Matkailupalvelujen ammattitutkinnon (150 osaamispistettä) perusteiden mukaisesti.

Pakollinen tutkinnon osa

  • Matkailun asiakaspalvelutehtävissä toimiminen (50 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Hotellin vastaanotossa toimiminen (45 osp)
  • Kokous- tai kongressipalveluissa toimiminen (25 osp)
  • Matkailun asiakasneuvonta- ja myyntipisteen hoitaminen (30 osp)

Koulutusta järjestetään osittain etäopiskeluna, mikä mahdollistaa opiskelijan työssäkäynnin opintojen ohella. Koulutuskielenä on suomi. Lähiopiskelupäiviä järjestetään kevätlukukaudella pääsääntöisesti kolmena arkipäivänä viikossa. Kevätlukukaudella suoritetaan lisäksi kolmen viikon orientaatiojakso hotelliympäristössä. Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua kansainväliseen työympäristöön suorittamalla työssä järjestettävän koulutuksen jaksoja ulkomailla.

Aiempi koulutus- ja työkokemustausta vaikuttavat siihen, paljonko tarvitaan aikaa ammattitaidon hankkimiseksi ja osaamisen osoittamiseksi lähiopiskelussa ja työpaikalla järjestettävässä koulutuksessa. Yleensä tutkintokoulutuksen suorittamiseen menee noin vuosi. Jos tutkinnon suorittajalla on jo hankittuna riittävästi osaamista, hänet voidaan ohjata suoraan näyttöön.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto | hotellin vastaanottovirkailijan koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa.

Oppisopimuskoulutukseen voit hakea vain, jos sinulla on sovittuna alan oppisopimustyöpaikka.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 250 €.
Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto | hotellin vastaanottovirkailijan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Ammattiopisto Tavastia sosiaalisessa mediassa

Ammattiopisto Tavastia
Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia tarjoaa joustavan väylän ammattiin ja työelämään sekä lukuisia vaihtoehtoja ammattitaidon syventämiseen ja elinikäiseen oppimiseen. Meillä opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa, joilla jokaisella on yksilöllinen ja itselle parhaiten sopiva suunnitelma ammattiunelman saavuttamiseksi. Ammattiopisto Tavastian opinnot tapahtuvat...

Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu