Erikoisammattitutkinnot

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnosta saat monipuoliset valmiudet toimia esimiestehtävissä hotelleissa, ravintoloissa ja suurtalouksissa. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ravitsemisalan peruskoulutus ja työhösi kuuluu esimiestehtäviä.

Tutkinnon suoritettuasi olet oman alasi ammattilainen, sinulla on valmiudet käytännön työn lisäksi tuotanto- ja palvelutoiminnan suunnitteluun, organisointiin ja muihin esimiestehtäviin. Ymmärrät asiakaslähtöisyyttä, kannattavuutta ja markkinointia.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu sinulle, joka toimit majoitus- ja ravitsemispalveluiden esimiestehtävissä ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi, tai olet aloittamassa esihenkilötehtävissä.

Erilaisten työ- ja elämäntilanteiden johdosta voit suorittaa myös osia tutkinnosta. Tarve päivittää osaamista voi olla päivittäisjohtamisessa, henkilöstöjohtamisessa, asiakkuuksien johtamisessa tai monikulttuurisessa työyhteisössä. Koulutus sopii sinulle, joka haluat toteuttaa kehittämisprojektin työpaikallasi tai toimia työpaikkaohjaajana.

Käytännön toteutus

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto toteutetaan työn ohessa ja se koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Opetusta on 1 – 2 kertaa kuukaudessa, joka toteutetaan pääosin verkko-opintoina. Verkossa koulutus tapahtuu Teamsin välityksellä tai itsenäisesti opiskellen verkko-kursseilla.  

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu