AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Musiikkipedagogi (AMK)| päivätoteutus

Centria-ammattikorkeakoulu, paikassa Kokkola
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Musiikkipedagogi (AMK)| päivätoteutus

Tarjoamme opetusta kolmessa musiikkigenressä. Voit valita klassisen musiikin, rytmimusiikin tai kansanmusiikin opinnot ja opiskelu yli genrerajojen on myös mahdollista. Suomen ammattikorkeakouluista vain Centriassa on mahdollisuus opiskella kansanmusiikkia suuntautumisvaihtoehtona. Vaikka opinnot toteutetaankin päivätoteutuksena, varaamme muutaman paikan myös opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa opintonsa monimuotoisesti, jolloin opintoja voi suorittaa työn ohella tai pidemmän välimatkan päästä. Teemme tällöin opiskelijan kanssa henkilökohtaisen suunnitelman etä- ja lähipäivistä.

Centriasta valmistut musiikin alan ammattilaiseksi. Opintoihin sisältyy myös pedagogiset opinnot, joten saat valmistuttuasi myös instrumenttiopettajan pätevyyden. Opintojen sisältö riippuu osin valitsemastasi suuntautumisvaihtoehdosta. Centrian musiikin koulutukseen haet valitsemallasi instrumentilla tai instrumenteilla. Lisäksi sinun on päätettävä, hakeudutko musiikin ohjaajan vai instrumenttipedagogin suuntautumisvaihtoehtoon.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kokkola
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on noin 3900 opiskelijan ja reilun 300 työntekijän asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, käytännönläheisen opetuksen sekä hyvät yhteydet työ- ja elinkeinoelämän edustajiin. Kampuksemme sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Meillä on mahdollista suorittaa työelämän arvostama korkeakoulututkinto tekniikan, sosiaali- ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu