Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Kansanopistot

Musiikki ja musiikkiteknologia

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Musiikki ja musiikkiteknologia

Musiikki ja musiikkiteknologia

Haluatko tehdä musiikkia ja soittaa bändissä? Kiinnostaako äänittäminen ja musiikkiteknologia? Haluatko suuntautua musiikin alalle tai ryhtyä muusikoksi? Musiikin ja musiikkiteknologian opintolinjalla saat ohjausta työskentelyyn yksin ja ryhmässä. Opinnot vahvistavat musiikin perusteiden osaamista ja perehdyttävät musiikkiteknologian mahdollisuuksiin tuottaa musiikkia itse. Sijaintimme Helsingin Kalliossa tarjoaa erinomaisia esiintymistilaisuuksia alueen ravintoloissa ja klubeilla.

HEOn Musiikin ja musiikkiteknologian opiskelijat tekevät musiikkia, tuottavat yhteisiä produktioita ja esiintyvät HEOn muiden kulttuurilinjojen kanssa.

Lukuvuoden aikana tehdään yhteistyötä erityisesti HEOn laulaja- ja lauluntekijäopiskelijoiden kanssa. Opiskelussa huomioidaan opiskelijoiden omat tavoitteet.

Opintojen toteutus ja sisältö

Musiikin ja musiikkiteknologian opintolinjalla opiskelijat ovat osa innostavaa ryhmää, joka tuottaa opiston musiikki- ja kulttuurilinjojen opiskelijoiden kanssa tapahtumia ja esiintymistilaisuuksia. Opiskelu valmentaa musiikkialan ammattiopintoihin. Opinnoissa opiskelijat voivat syventää osaamistaan musiikkiteknologiassa ja tuottaa äänitteitä. Kevätlukukaudella äänitteet tuotetaan osana ammattikorkeakoulun hakujen ennakkotehtävää.

Opetussisältöön kuuluvat mm. soittaminen, ohjattu harjoittelu, esiintyminen, musiikin improvisaatio, esiintymistaito, sekä musiikkiteknologian eri osa-alueita, kuten äänituotanto, digitaalitekniikan käyttö musiikin tekemisessä, äänentoisto ja äänentoistotilanteiden vuorovaikutus ja hallinta.

Lukuvuoden aikana opiskelijat perehtyvät musiikin teoriaan ja historiaan sekä opiskelevat sivuainelaulua ja vapaata säestystä pianolla. Myös useampaan musiikinteko-​ohjelmaan tutustuminen kuuluu opetussisältöön.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Musiikki ja musiikkiteknologia, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Opiskelumaksu voidaan maksaa myös erissä. Kirjautumismaksu peritään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä ennen opintojen aloittamista.

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikki ja musiikkiteknologia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
HEO Kansanopisto
Kirstinkatu1
00530 Helsinki

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...

Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu