Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoidon osaamisala, 150 osp

Haapaveden Opisto
Yhteenveto
Noin 1,5-2 vuotta
suomi
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Haapavesi
Ammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoidon osaamisala, 150 osp

Perhepäivähoitajat toimivat varhaiskasvattajina joko omassa kodissaan tai ryhmäperhepäivähoidossa. Valmistumisen jälkeen on mahdollisuus hakeutua suorittamaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta tutkinnonosa varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen (30 osp), joka pätevöittää varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi ja parantaa työllistymismahdollisuuksia. 

Koulutuksen sisältö

Opintojen aikana opit toimimaan ammatillisesti kasvatus- ja ohjausalalla, vastaamaan lapsen tuen tarpeisiin yhteistyössä huoltajien kanssa sekä toimimaan perhepäivähoitoympäristössä.

Koulutukseen on jatkuva haku. Lisäksi suoritetaan valinnainen tutkinnonosa, joka valitaan seuraavista: pedagogisen toimintakulttuurin toteuttaminen varhaiskasvatuksessa tai lapsen, kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen (kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta).

Tutkintoon voi sisällyttää ammatillisen tutkinnon osan tai osia ammatillisesta perustutkinnosta, ammattitutkinnosta tai erikoisammattitutkinnosta. Tutkintoa täydennetään tarvittaessa valinnaisilla tutkinnonosilla, joita ovat esimerkiksi etsivässä työssä toimiminen, kulttuurinen moninaisuus kasvatus- ja ohjaustyössä, kokemusasiantuntijana ja vertaisohjaajana toimiminen tai suomen kielen lukemisen ja kirjoittamisen perustaitojen ohjaus.

Koulutuksen toteutus

Opinnot suoritetaan työelämäpainotteisesti oppisopimuksella tai monimuoto-opintoina. Koulutus sisältää lähiopetusta noin 3 päivää kuukaudessa, työssäoppimista sekä itsenäistä ja verkko-opiskelua. Opintojen kesto on noin 1,5–2 vuotta henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta riippuen. 

Haapaveden Opistossa voit opiskella myös kasvatusalan tutkinnon osa -koulutuksissa, kysy lisää

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoidon osaamisala, 150 osp, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan jatkuvassa haussa täyttämällä sähköinen hakulomake Haapaveden Opiston kotisivuilla.

Koulutus on tarkoitettu aikuisille, joilla on alaan liittyvää työkokemusta.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen opintomaksu 350€. Oppisopimusopiskelijoille koulutus on maksuton.

Haapaveden Opisto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoidon osaamisala, 150 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto on Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungin keskustassa sijaitseva kansanopisto. Opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Opistolla opiskelee noin 300 opiskelijaa. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen aivan Haapaveden kaupungin keskustassa. Kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haapaveden Opisto

Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi

Arvoinnit
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | perhepäivähoidon osaamisala, 150 osp ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: