Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Haapaveden Opisto
Yhteenveto
Noin 1,5–2 vuotta
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Monimuotototeutus
Haapavesi
Erikoisammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia kasvatus- ja ohjausalalla kehittämisen tehtävissä toteuttaen laajoja työn uudistamisen ja kehittämisen hankkeita ja prosesseja. Tutkinnon suorittaneella on vankka ja ajantasainen tietämys ja osaaminen kasvatus- ja ohjausalan toimintaympäristön nykytilasta ja tulevaisuudesta. 

Opintojen aikana suunnitellaan ja toteutetaan työelämälähtöinen kehittämishanke. Tutkintoon kuuluukaksi valinnaista tutkinnon osaa, jotka valitaan seuraavista: kasvatus- ja ohjaustyön menetelmien kehittäminen, kehittämisprosessin toteuttaminen ja ohjaaminen kasvatus- ja ohjausalan työyhteisössä sekä monialainen yhteistyö kasvatus- ja ohjausalalla.

Koulutus sisältää lähiopetusta, työssäoppimista sekä itsenäistä ja verkko-opiskelua. Opinnot suoritetaan työelämäpainotteisesti oppisopimuksella tai monimuoto-opintoina. Opintojen kesto on noin 1,5–2 vuotta henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta riippuen.

Haapaveden Opistossa voit opiskella myös kasvatusalan tutkinnon osa -koulutuksissa, kysy lisää

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät kasvatus- ja ohjausalalla. Koulutuksen voi suorittaa oppisopimuksella tai monimuotokoulutuksena.

Hae jatkuvassa haussa oppilaitoksen omilta sivuilta. 

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Opintomaksu on 450 euroa. 

Haapaveden Opisto sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto on Pohjois-Pohjanmaalla Haapaveden kaupungin keskustassa sijaitseva kansanopisto. Opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä maahanmuuttajakoulutusta. Opistolla opiskelee noin 300 opiskelijaa. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen aivan Haapaveden kaupungin keskustassa. Kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haapaveden Opisto

Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi

Arvioinnit
Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: