Näyttelijäntyön perusopinnot

Helsingin teatteriakatemia
Yhteenveto
9 kuukautta
Opintotukikelpoinen
   
Helsinki
Kansanopistot
Kaksi naamiota mustalla taustalla

Näyttelijäntyön perusopinnot

Näyttelijäntyön perusopinnot tarjoavat intensiivisen, superhauskan ja kannustavassa ilmapiirissä tapahtuvan vuoden syväsukelluksen teatterin ja näyttelijäntyön saloihin. Mukaan pääset täyttämällä hakulomakkeen ja sopimalla haastatteluajan.

Opintojen sisältö

Näyttelijäntyön perusopinnot koostuvat neljästä lukuvuosimoduulista, joiden aikana opiskellaan muun muassa teatterin tyylilajeja ja dramaturgiaa, teatterin yleistieteitä, kehonhallintaa, näyttämötaistelua, äänenkäyttöä ja -huoltoa, tanssia, liikettä ja roolityötä. Lisäksi opinnoissa tavataan taiteilijavieraita läpi vuoden. 

Perusopintojen kolmannessa moduulissa valmistetaan produktio ja neljännessä valmistaudutaan kentälle kameranäyttelemisen, showreelin, portfolion sekä ääninäytepaketin koostamisen voimin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näyttelijäntyön perusopinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakijan täytyy olla täyttänyt 16 vuotta ja suorittanut oppivelvollisuutensa. Näyttelijäntyön peruslinjalle hyväksytään joka syksy 12-18 oppilasta. Lisäksi edellytyksenä on, että hakija on
vuorovaikutustaitojensa ja yleisen kyvykkyytensä puolesta kykenevä sitoutumaan
teatterityön opintoihin.

Tutkinto / todistus

Opiskelija saa suorituksestaan todistuksen, jossa määritellään opintojen
sisältö, laajuus ja opiskelijan suoritukset

Kustannukset

Koulutuksen hinta vaihtelee 3950-4100 € ja sen voi maksaa 1-4 erässä. Maksuaikataulu vaikuttaa koulutuksen kokonaismaksuun.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näyttelijäntyön perusopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin teatteriakatemia

Helsingin teatteriakatemia tarjoaa korkealaatuista teatterialan koulutusta peruskoulun päättäneille, näyttelijäntyöstä tai näyttelijäntaiteesta kiinnostuneille. Näyttelijäntyön perusopintojen linja valmentaa opiskelijaa teatterialalle tai teatterialan opintoihin. Koulutus antaa tulevaisuutta varten kullanarvoisia vuorovaikutus-,  kulttuuri- ja esiintymistaitoja. Vuoden mittaiset jatko-opinnot syventävät näitä taitoja ja antavat lisää pontta työlle...


Lue lisää oppilaitoksesta Helsingin teatteriakatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin teatteriakatemia

Sturenkatu 27
00510 Helsinki


Arvioinnit
Näyttelijäntyön perusopinnot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Näyttelijäntyön perusopinnot täytä seuraavat tiedot: