Julkishallinto (julkisoikeus), hallintotieteiden kandidaatti

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Erillishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Joensuu
Kandi- ja maisteriohjelmat

Julkishallinto (julkisoikeus), hallintotieteiden kandidaatti

Tavoite

Koulutus järjestetään opetusyhteistyössä Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden laitoksen ja Vaasan yliopiston Johtamisen akateemisen yksikön kanssa. Julkishallinnon HTK-tutkinto on moduulipohjainen: opiskelija voi suorittaa yksittäisen opintojakson tai yhden tai useampia moduuleja. Opiskelija voi myös suorittaa kaikki HTK-tutkintoon vaadittavat opinnot ja hakea sen jälkeen tutkinto-opiskelijan opinto-oikeutta Itä-Suomen yliopistosta tai Vaasan yliopistosta saadakseen tutkinnon. Opinnot järjestetään Itä-Suomen yliopiston ja Vaasan yliopiston avoimena yliopisto-opetuksena.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet 1) oikeudellista ja julkishallinnollista asiantuntemusta edellyttäviin työtehtäviin, 2) perusteltujen oikeudellisten ratkaisujen tekemiseen, 3) oikeudellisen ja muun hallinnollisen tiedon hankintaan ja hallintaan, 4) julkisen sektorin esimiestyöhön, johtamiseen ja hallintotyöhön sekä johtamiskäytäntöihin 5) hyvinvointiyhteiskunnan ymmärtämiseen sekä sen palveluidenjärjestämiseen, johtamiseen ja erityiskysymysten tulkitsemiseen.

Koulutuksen sisältö

Julkishallinnon HTK-tutkinto on moduulipohjainen: opiskelija voi suorittaa yksittäisen opintojakson tai yhden tai useampia moduuleja. Opiskelija voi myös suorittaa kaikki HTK-tutkintoon vaadittavat opinnot ja hakea sen jälkeen tutkinto-opiskelijan opinto-oikeutta Itä-Suomen yliopistosta tai Vaasan yliopistosta saadakseen tutkinnon. Tutkinnossa ovat suoritettavissa seuraavat sisältömoduulit: Hallinnon muutos Julkisten varojen käyttö Hyvinvointi ja palveluiden kehittäminen Muuttuva työ Kaikki moduuleihin/tutkintoon kuuluvat opinnot on mahdollista suorittaa etäopintoina.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Hallintotieteiden kandidaatti

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio


Arvioinnit
Julkishallinto (julkisoikeus), hallintotieteiden kandidaatti ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.