🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Itsenäiset maisteriohjelmat

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon maisteriohjelma, terveystieteiden tai yhteiskuntatieteiden maisteri

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Kuopio
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon maisteriohjelma, terveystieteiden tai yhteiskuntatieteiden maisteri

Opetus painottuu sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tiedonhallintaan ja sen johtamiseen palvelujen tuottamisessa sekä julkisten, yksityisten että järjestöjen toiminnassa; tietotekniikan vaikutuksiin palvelujen tuotannossa sekä koulutukseen sisältyvien tietojenkäsittelytieteen tai tietojärjestelmätieteen perusopintojen kautta tietojenkäsittelyn perusteisiin; tietohallinnon teoreettiseen perustaan sekä tutkimusmenetelmäosaamiseen, erityisesti näyttöön perustuvan sosiaali- ja terveydenhuollon menetelmiin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tietotekniikan arviointiin, kehittämiseen ja hyödyntämiseen liittyvään tutkimukseen. Monitieteinen lähestymistapa koulutuksen sisällöissä toteutuu erityisesti vuorovaikutteisissa, läsnäoloa vaativissa seminaareissa sekä eri yliopiston laitosten yhteistyönä.

Jos opiskelija on aiemmin jo suorittanut vaadittavat Tietojenkäsittelytieteen tai Tietojärjestelmätieteen perusopinnot ja ne kuuluvat edeltävään tutkintoon, voi hän sivuaineena suorittaa Asiakas- ja potilasturvallisuuden, Data-analytiikan, Datatieteen, Tekoälyn tai vastaavat perusopinnot.

Maisteriohjelman laajuus on 120 op. Maisteritutkinto koostuu syventävistä opinnoista ja sivuaineopinnoista.

Valituksi tulleen opiskelijan voidaan edellyttää täydentävän aiempia opintojaan. Täydentävien opintojen tavoitteena on antaa riittävät tiedot ja valmiudet maisteritason yliopisto-opintoja varten. Täydentäviä opintoja ovat esimerkiksi menetelmä- ja tiedonhankinta opinnot. Opintojen laajuus määräytyy yksilöllisesti opiskelijan aiempien opintojen perusteella. 

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveystieteiden tai yhteiskuntatieteiden maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistostamme halutun opiskelupaikan. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu