✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Sosiaalipsykologia, maisteriohjelma

Itä-Suomen yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Kuopio
Itsenäiset maisteriohjelmat

Sosiaalipsykologia, maisteriohjelma

Tavoite

Jotta voit hakea sosiaalipsykologian maisterikoulutukseen, tulee sinulla olla suoritettuna joko alempi tai ylempi yliopistotutkinto. Katso tarkemmin valintaperusteet Hakuopas. Sekä yhteiskuntatieteiden kandidaatin että yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoihin johtavaan viisivuotiseen koulutukseen tulee hakea Sosiaalitieteet, Kuopio -hakukohteen kautta.

Yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon sosiaalipsykologian pääaineessa suorittaneella on syvällistä tietoa sosiaalipsykologian teoriaperinteistä sekä valitsemistaan tutkimus- ja sovellusalueista. Hän kykenee tuottamaan uutta sosiaalipsykologista tietoa sekä toimimaan sosiaalipsykologista asiantuntemusta vaativissa työtehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella yhteiskuntatieteiden opinnoissa pääsee pohtimaan hyvinvoinnin yhteiskunnallisia ulottuvuuksia ja hankkimaan niihin liittyvää osaamista. Opinnot johtavat yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoon. Sosiaalipsykologiassa tutkitaan ihmisen minuuden yhteiskunnallista ja kulttuurista muodostumista, ihmisten välistä vuorovaikutusta sekä ryhmien, organisaatioiden ja yhteisöjen toimintaa. Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden laitoksen tutkimuspainotusten mukaisesti erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät kysymykset.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Yhteiskuntatieteiden maisteri

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Yliopisto tarjoaa tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistosta halutun opiskelupaikan.Itä-Suomen yliopistosta valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä...


Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Itä-Suomen yliopisto

Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Arvioinnit
Sosiaalipsykologia, maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.