🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Itsenäiset maisteriohjelmat

Suomen kieli, maisteriohjelma, filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Joensuu
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Suomen kieli, maisteriohjelma, filosofian maisteri

Suomen kielen maisteriopinnoissa syvennät tietojasi puhe- ja kirjakielen olemuksesta, perehdyt kielentutkimuksen teorioihin ja menetelmiin ja harjaannut itsenäiseen tieteelliseen tutkimukseen. Opinnot valmentavat analysoimaan ja tulkitsemaan puhuttua ja kirjoitettua kieltä. Opetuksessa painottuvat myös Itä-Suomen yliopiston suomen kielen oppiaineen tutkimusteemat, joita ovat murteet ja muu puhekieli, itämerensuomalaiset kielet ja kielikontaktit sekä suomen kielen kieliopin ilmiöt.

Koulutus mahdollistaa yhteistyön muiden kielen- ja kulttuurintutkimuksen alojen kanssa. Opinnoissasi voit tutustua humanistisia aloja yhdistäviin teemoihin ja lähestymistapoihin.

Voit suunnitella opintosi kiinnostuksesi ja ammattitoiveittesi mukaisesti. Suomen kielen maisteriopintojen sivuaineiksi voit valita esimerkiksi kirjallisuuden, suomen opettaminen toisena tai vieraana kielenä -kokonaisuuden, karjalan kielen ja kulttuurin tai muita kieli- ja kulttuuriaineita. Kiinnostuksesi mukaan voit sisällyttää tutkintoosi sivuaineita myös Itä-Suomen yliopiston muista tiedekunnista.

Opiskelu perustuu monipuolisiin opetusmenetelmiin, jotka kehittävät työelämätaitoja. Kansainvälistä kokemusta voit hankkia hakeutumalla opiskelijavaihtoon. Joensuun kaupungista löydät runsaasti kulttuuritoimintaa ja harrastusmahdollisuuksia opiskelun tueksi ja vastapainoksi.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistostamme halutun opiskelupaikan. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu