Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikuntabiologinen aineryhmä

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kandiohjelmat

Liikuntabiologinen aineryhmä

Tavoite

Liikuntabiologinen koulutus antaa sinulla laaja-alaisen ja vankan osaamisen ihmisen elimistön rakenteesta ja toiminnasta, kehon vasteista liikunnan aikana ja fyysisen kunnon harjoittamisen periaatteista. Liikuntabiologian opiskelijana olet osa tiedeyhteisöämme ja sinulla on mahdollisuus tehdä opinnäytetyösi huippututkijoiden ohjauksessa kartuttaen eri menetelmiin liittyvää erikoisosaamista. Tutkinnon suorittaneella on erinomaiset valmiudet toimia urheiluvalmennuksen, kuntoutuksen, tuotekehittelyn ja testauksen koulutus-, johto-, kehitys- ja tutkimustehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Liikuntabiologian pääaineryhmän kandidaattiohjelmassa perus- ja aineopinnot ovat yhteiset, lukuun ottamatta kandidaatin tutkielmaa. Opinnot alkavat ihmisen anatomian ja fysiologian opiskelulla. Seuraavassa vaiheessa opiskellaan liikkeen syntymistä ja sen kontrollointia sekä kuormitusfysiologiaa. Perusopintojen loppuvaiheessa opiskellaan urheiluvalmennuksen ja testauksen perusteita sekä ravitsemuksen ja liikunnan välisiä yhteyksiä. Aineopinnoissa syvennetään aiemmin opittuja teemoja ja kirjoitetaan kandidaatin tutkielma.

Maisteriopinnoissa syvennetään biomekaniikan, liikuntafysiologian ja valmennus- ja testausopin tietoja ja taitoja. Laaja pro gradu – tutkielma mahdollistaa perusteellisen syventymisen valitun opintosuunnan tieteelliseen tutkimustoimintaan.

Valinnaisten aineiden (sivuaine) valinnat ohjaavat opiskelijaa erikoistumaan ammatillisesti.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liikuntatieteiden kandidaatti ja maisteri

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on yksi Suomen suosituimmista yliopistoista. Kuudessa tiedekunnassa voit opiskella yli sataa oppiainetta ja monipuolisen sivuainevalikoiman avulla voit räätälöidä oman näköisen, unelmiesi tutkinnon. Jyväskylän yliopisto on kansainvälinen yliopisto keskellä Suomea aidossa opiskelijakaupungissa. Yliopistossa opiskelee vuosittain noin 1000 ulkomaalaista opiskelijaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Arvioinnit
Liikuntabiologinen aineryhmä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.