Kandi- ja maisteriohjelmat

Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri (ei ammattipätevyyttä)

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
3 + 2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku 2023
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku 2023
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri (ei ammattipätevyyttä)

Kolme ihmistä nauraa

Koulutus keskittyy ihmismielen teoreettiseen ymmärtämiseen antaen valmiudet tehdä psykologian alueella tutkimusta ja antaa opetusta sekä toimia muissa psykologian tuntemusta vaativissa asiantuntijatehtävissä. Psykologian laitoksen tutkimuskohteena on ihmismielen perusteiden ja kehityksen tutkimus. Tavoitteena on kehittää interventioita, joilla tuetaan kehitystä ja oppimista sekä psyykkistä hyvinvointia ja mielenterveyttä. Psykologian laitoksen opetus nojautuu voimakkaasti laitoksella tehtävään tutkimukseen. Psykologian laitoksen opetus organisoidaan neljässä eri sektorissa: kehityspsykologia, neuropsykologia, kliininen psykologia ja persoonallisuus- ja työpsykologia. Opiskelu tapahtuu päiväsaikaan ja vaatii läsnäoloa. Opinnot voivat sisältää luentoja, seminaareja, verkkokursseja, esseitä, kirjatenttejä ja ryhmätöitä.

Koulutuksen sisältö

Psykologian kandidaatin tutkinto (180 op) koostuu psykologian pääaineopinnoista (perus- ja aineopintokokonaisuudet 80 op), pakollisista viestintä- ja kieliopinnoista (15 op), yleisopinnoista (7 op), tilastotieteestä (10-11 op) sekä muista opinnoista, jotta tutkinnon laajuus 180 op täyttyy.

Filosofian maisterin tutkinto (120 op) koostuu psykologian pääaineopinnoista (syventävät opinnot vähintään 90 op) sekä vapaasti valittavista opinnoista (30 op). Nämä vapaavalintaiset opinnot voivat olla mitä tahansa yliopistollisia opintoja, joita ei ole käytetty kandidaatin tutkintoon. Tutkintoon voi sisällyttää opettajan pedagogiset opinnot, joihin on erillinen haku.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri (ei ammattipätevyyttä), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku 2023

Tutkinto / todistus

Psykologian kandidaatti, Psykologian maisteri, Filosofian maisteri

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologia | psykologian kandidaatti ja filosofian maisteri (ei ammattipätevyyttä)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu