🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tieto- ja viestintätekniikan insinööri | ohjelmistokehitys ja kyberturvallisuus | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Raahe
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Ei haussa 2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Ei haussa 2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tieto- ja viestintätekniikan insinööri | ohjelmistokehitys ja kyberturvallisuus | päivätoteutus

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ, monipuoliset tehtävät sekä hyvät uramahdollisuudet? Jos vastasit kyllä, ohjelmistokehitys- ja kyberturvallisuuskoulutus on sinulle oikea paikka!

Tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutuksen opetussuunnitelma kattaa sekä teoreettisen että käytännöllisen osaamisen – opittua teoriaa sovellat käytäntöön erilaisten käytännön projektitöiden kautta, joita on jokaisella lukukaudella. Lisäksi oppimistasi vauhdittavat mm. Euroopan mittakaavassa ainutlaatuinen opiskelijoiden ylläpitämä konesali sekä tietoturvan simulaatioympäristö, jotka sijaitsevat Kajaanin kampuksella, mutta ovat käytettävissä myös Raahesta käsin.

Koulutuksessa saat erinomaisen pohjan ohjelmistokehitykselle, mukaan lukien ohjelmointikielten hallinta, ohjelmistokehitysprosessit, sovelluskehitys sekä tietojärjestelmät. Lisäksi koulutuksessa keskitytään kyberturvallisuuteen ja tietoturvaan ohjelmistokehityksessä. Koulutukseen sisällytetty data-analytiikka ja tekoäly -moduuli antaa valmiuksia toimia tämän päivän ja huomisen liiketoimintaympäristössä.

Tieto- ja viestintätekniikan koulutuksesta valmistuu insinöörejä, joita yhdistää uteliaisuus – halu ymmärtää asioiden taustat ja luoda omalla osaamisella parempaa tulevaisuutta. Luova ongelmanratkaisukyky on insinöörille tärkeä ominaisuus. Koulutuksessa saat teknillisen kokonaisnäkemyksen, jonka pohjalta osaat tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta vaativistakin suunnittelutehtävistä, ymmärtäen niin tämän päivän kuin tulevaisuuden haasteet niin ohjelmistokehityksen kuin kyberturvallisuudenkin saralta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan insinööri | ohjelmistokehitys ja kyberturvallisuus | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Raahe
  • Hakuaika: Ei haussa 2024

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan insinööri | ohjelmistokehitys ja kyberturvallisuus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu