Ammatilliset perustutkinnot

Hevostalouden perustutkinto | monipuoliset hevostaidot (hevostenhoitaja)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, paikassa Kaustinen
Pituus
Noin 1 vuosi
Pituus
Noin 1 vuosi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hevostalouden perustutkinto | monipuoliset hevostaidot (hevostenhoitaja)

Tyttö ja hevonen

Koulutus antaa hyvät tiedot ja taidot huolehtia hevosten päivittäisestä hyvinvoinnista, kuten terveydenhoidosta ja ruokinnasta. Lisäksi opit huolehtimaan hevosen liikuttamisesta ajaen tai ratsastaen. Toimit turvallisesti hevosia kuljetettaessa ja huolehdit talliympäristöstä. Saat valmiudet irrottaa ja kiinnittää hevosen kengän.

Sisältö

Koulutuksessa opit:

  • huolehtimaan hevosista tallissa, pihatossa ja laitumella
  • hevosen käyttäytymistä ja kouluttamista
  • ruokintaa ja terveydenhoitoa
  • ratsastamaan ja ajamaan
  • juoksuttamaan ja avustamaan varsojen ohjasajossa
  • irrottamaan ja kiinnittämään kengän


Koulutuksessa suoritetaan Hevostalouden perustutkinnon osat:
1) Hevosten päivittäisestä hoitotoimenpiteistä huolehtiminen, 10 osp
2) Hevostalouden perustehtävissä toimiminen, 20 osp
3) Hevosten liikunnasta huolehtiminen, 20 osp
4) Hevosten kuljettaminen, 5 osp

Lisäksi halutessasi:
Sinulla on mahdollisuus suorittaa Kansainvälisessä työympäristössä toimiminen 15 osp. Voit valita kohdemaan mielenkiintosi mukaan. Toimit hevosalan työtehtävissä kansainvälisessä työympäristössä.

Koulutus sisältää lähiopetusta noin 3 pv/kuukausi. Lisäksi opetus sisältää työssäoppimista, ohjattua itsenäistä harjoittelua ja verkko-opiskelua ja itsenäistä tiedonhakua. Koulutus kestää noin vuoden.

Opintojen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan sinulla jo oleva osaaminen, esim. työssä tai aiemmissa opinnoissa hankittu osaaminen. Opintojen sisältö, toteutustapa ja arvioitu kesto tarkentuvat HOKS-suunnitelman laadinnan yhteydessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hevostalouden perustutkinto | monipuoliset hevostaidot (hevostenhoitaja), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa hevosten hoidon perustaitojen ja tietojen hankkiminen. Koulutuksessa opiskeleminen ei edellytä aiempaa kokemusta ja soveltuu siksi erinomaisesti sellaisille, jotka harkitsevat hevosen hankkimista tai ovat muuten kiinnostuneita lisäämään osaamistaan liittyen hevosen hyvinvointiin.

Voit halutessasi täydentää ja jatkaa opintojasi esim. ravikoulussa, valjaspajakoulussa, ratsastuksen erikistumisopinnoissa, hevospalveluohjaajaopinnoissa tai muissa tarjoamissamme erikoistumisopinnoissa. Voit suorittaa halutessasi koko Hevostalouden perustutkinnon.

Tutkinto / todistus

Hevostalouden perustutkinnon osa, monipuoliset hevostaidot (hevostenhoitaja)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hevostalouden perustutkinto | monipuoliset hevostaidot (hevostenhoitaja)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu