Ammatillisen tutkinnon osat

Hevostalouden ammattitutkinto | hevosten kouluttaminen

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, paikassa Kaustinen
Pituus
Noin 1 vuosi
Pituus
Noin 1 vuosi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hevostalouden ammattitutkinto | hevosten kouluttaminen

Tyttö ja hevonen

Koulutuksessa perehdyt hevosen oppimiseen ja kouluttamisen lainalaisuuksiin sekä monipuolisesti koulutusmenetelmiin. Hevosten käyttäytymisen ja kouluttamisen syvempi tuntemus antaa työkaluja, joita voit soveltaa ammattisi vaatimalla tavalla hevosalan erilaisissa työtehtävissä. Osaat tehdä tarkoituksenmukaisia ja eettisesti kestäviä valintoja hevosten kouluttamisessa.

Koulutuksen aikana suoritetaan Hevostalouden ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa

  •  Hevosten kouluttaminen 20 osp.

    Keskeiset teemat:
  • Hevosten hyvinvointi koulutuksessa
  • Hevosten lajinomainen käyttäytyminen ja käyttäytymistarpeet
  • Eläinten oppimisen teoria
  • Tavoitteen asettelu ja koulutussuunnitelman laatiminen
  • Koulutusmenetelmien valinta sekä tarkoituksenmukainen ja tehokas hyödyntäminen
  • Toimivan ja turvallisen koulutustilanteen järjestäminen
  • Ongelmallisen käyttäytymisen selvittely ja ratkaiseminen

Opiskelu toteutetaan monimuotokoulutuksena ja opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutus sisältää noin 20 päivää lähiopetusta, jota järjestetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutus sisältää myös verkko-opintoja ja oppimista talliyrityksessä joko koulutussopimuksella (ei työsuhdetta) tai oppisopimuksella (työsuhteessa) sekä itsenäistä hevosten kouluttamisen harjoittelua.

Opintojen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan sinulla jo oleva osaaminen, esim. työssä tai aiemmissa opinnoissa hankittu osaaminen. Opintojen sisältö, toteutustapa ja arvioitu kesto tarkentuvat HOKS-suunnitelman laadinnan yhteydessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hevostalouden ammattitutkinto | hevosten kouluttaminen, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hevostalouden ammattitutkinto on alan ammattilaisen tutkinto. Edellytyksenä koulutukseen on Hevostalouden perustutkinto tai sitä vastaavat tiedot ja taidot sekä kokemus hevosalan käytännön tehtävistä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 600 €, oppisopimuskoulutuksena maksuton. Koulutusmaksu laskutetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä laskutetaan opintojen aloituksen yhteydessä ja toinen erä 6 kuukauden kuluttua.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hevostalouden ammattitutkinto | hevosten kouluttaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu