Ammatilliset perustutkinnot

Hevostalouden perustutkinto | valjaspajakoulu (hevostenhoitaja)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, paikassa Kaustinen
Pituus
1 vuosi
Pituus
1 vuosi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hevostalouden perustutkinto | valjaspajakoulu (hevostenhoitaja)

Tyttö ja hevonen

Koulutuksessa hankit osaamista varusteiden kunnon arvioinnista ja opit korjaamaan erilaisia hevosvarusteita. Tunnistat hevosvarusteissa käytettävät materiaalit ja osaat huoltaa varusteita oikein. Opit arvioimaan varusteiden käyttöturvallisuutta ja sopivuutta hevoselle. Tunnistat myös eri hevosryhmillä käytettäviä varusteita.

Opit myös suunnittelemaan ja valmistamaan erilaisia varusteita hevosille. Hankit osaamista eri valmistustekniikoista ja valmistat mittatilaustuotteen. Opit huomioimaan hevosen anatomian varusteita sovittaessa ja suunnitellessa.

Toimit asiakaspalvelijana ohjaamalla asiakkaita varusteiden huollossa, sovituksessa ja käytössä. Toimit yrittäjämäisesti, kustannustehokkaasti, sopimuksien ja lainsäädännön mukaan sekä turvallisesti ja vastuullisesti.

Sisältö

Koulutuksessa opit:
• Hevosvarusteiden huoltamista
• Hevosvarusteiden korjaamista
• Hevosvarusteiden sovittamista
• Hevosvarusteiden suunnittelemista (mittatilaustyö)
• Hevosvarusteiden valmistamista
• Tunnistamaan eri hevosvarusteita
• Materiaalituntemusta ja kustannuslaskelmia
• Asiakaspalvelua

Koulutuksessa suoritetaan Hevostalouden perustutkinnon osat:
Hevosvarusteiden huoltaminen ja korjaaminen 20 osp
Hevosvarusteiden valmistaminen ja sovittaminen 40 osp

Lisäksi voit halutessasi suorittaa:

Hevosten päivittäisistä hoitotoimista huolehtiminen 10 osp

Koulutus kestää yhden vuoden. Koulutus sisältää työssäoppimista, lähiopetusta, ohjattua itsenäistä harjoittelua ja verkko-opiskelua sekä itsenäistä tiedonhakua.

Opintojen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan sinulla jo oleva osaaminen, esim. työssä tai aiemmissa opinnoissa hankittu osaaminen. Opintojen sisältö, toteutustapa ja arvioitu kesto tarkentuvat HOKS-suunnitelman laadinnan yhteydessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hevostalouden perustutkinto | valjaspajakoulu (hevostenhoitaja), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu valjastöistä kiinnostuneille ihmisille.

Hakeutujilta edellytämme perustietoja ja -taitoja hevosalalta (koulutuksen tai harrastustoiminnan tai työkokemuksen avulla hankittuna). Mikäli sinulla ei ole riittävää kokemusta hevosalalta, hakeudu ensin Hevostalouden perustutkinnon osat, monipuoliset hevostaidot -koulutukseen.

Tutkinto / todistus

Hevostalouden perustutkinnon osa, valjaspajakoulu (hevostenhoitaja)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hevostalouden perustutkinto | valjaspajakoulu (hevostenhoitaja)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu