🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatillinen koulutus

Asiakaskokemuksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin

Keuda, paikassa Kerava
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Asiakaskokemuksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Opi kehittämään asiakaskokemusta palvelumuotoilua hyödyntäen!

Tutkinnon osa antaa osaamista asiakaskokemuksen kehittämiseen palvelumuotoilun työkaluja ja ajatustapaa hyödyntäen. Opit erittelemään asiakaskokemuksen osatekijöitä ja kehittämään niitä asiakasta ja liiketoimintaa hyödyttäen. Opit käytännön toimintatapoja ja työkaluja, joilla

hankit asiakasymmärrystä ideoit ja kehität kuvaat ideoitasi ja kokeilet testaat ja jatkokehität arvioit tuloksia ja huolehdit jatkuvasta kehittymisestä.

Koulutus sopii sinulle, joka työskentelet asiakkaiden kanssa tai muuten tunnet asiakkaiden toimintaa ja haluat oppia lisää käytännönläheisestä asiakaslähtöisestä palvelun kehittämisestä.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu (60 osp). Tutkinnon osa Liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Halutessasi voit jatkaa opintoja ja suorittaa koko Liiketoiminnan ammattitutkinnon tai liittää tutkinnon osan toiseen ammattitutkintoon.

Laajuus ja kesto

60 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 4–5 kuukautta.

Kenelle

Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka jo hakeutumisvaiheessa. Mikäli sinulla ei ole työpaikkaa, suosittelemme sinulle Liiketoiminnan perustutkintoa.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Kerava, Keskikatu 3

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on verkkopainotteinen toteutus, jossa hankit osaamistasi pääosin verkossa. Käytössäsi ovat erilaiset verkko-oppimisympäristöt, joista löydät opiskelumateriaaleja ja tehtäviä. Lisäksi opiskeluusi voi sisältyä etäopiskelua tai lähiopetusta. Täydennät opiskelua henkilökohtaisen suunnitelman mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää

Nuotiomaa Irmeli

Opettaja

+358401745437

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaskokemuksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kerava
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiakaskokemuksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu