🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatillinen koulutus

Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja

Keuda, Verkossa
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Päivitä kirjanpidon osaaminen seuraavalle tasolle!

Koulutus antaa sinulle päivitetyt tiedot kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen erityistilanteisiin. Koulutuksessa perehdytään mm.

tilikauden aikaisen kirjanpidon hoitamiseen arvonlisäverotukseen liittyvien toimenpiteiden hoitamiseen raporttien tuottamiseen ja tulkitsemiseen.

Koulutuspäivien sisältö:

Kirjanpidon perusasioiden kertaus, tuloslaskelman ja taseen sisältö Eri yhtiömuodot, oman pääoman kirjaukset Arvonlisäverotus Luontoisedut, matkakustannusten korvaukset Kirjanpidon eritystilanteet, tuloutus ja rahoitustoimen kirjaukset Yritysjärjestelyt Yritysverotus Siirtyvät erät, tilinpäätöksen laatiminen Tilinpäätöksen laatiminen, liitetiedot

Koulutus sopii sinulle, jolla on jo kirjanpidon perusosaaminen ja teet kirjanpitoa työksesi.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen (60 osp). Tutkinnon osa Liiketoiminnan ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

60 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää noin 4–5 kuukautta.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Liiketoiminnan perustutkintoon.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Verkkototeutus

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opinnot toteutetaan online-opetuksena Teamsin välityksellä joka toinen keskiviikko klo 9.00–15.00. Opinnot sisältävät myös alan työpaikalla tai omassa yrityksessä tapahtuvaa oppimista koulutus- tai oppisopimuksella.

Opiskelumuoto

Tämä on verkkototeutus. Opintoihin ei sisälly lähiopetusta. Käytössäsi ovat erilaiset verkko-oppimisympäristöt, joista löydät opiskelumateriaaleja ja tehtäviä. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta. Täydennät verkko-opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Valtonen Mervi

Opettaja

+358504308206

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen osaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu