Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava
Erikoisammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Suorita liiketoiminnan erikoisammattitutkinto omassa työssäsi oppisopimuksella!

Myynnin ja markkinointiviestinnän asiantuntijana laajennat taitojasi johtaa ja kehittää myyntiä, markkinointia ja asiakaskokemusta. Tutkinto antaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle uusia työkaluja, joilla pystyt toteuttamaan suunnitelmallista markkinointiviestintää sekä myyntiä.

Tutkinnon osat

Tutkintoon kuuluu pakollinen tutkinnon osa: Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja  toteuttaminen (60 osp). Tämän lisäksi valitaan kaksi tutkinnon osaa seuraavista kokonaisuuksista (yhteensä 120 osp):

Brändin kehittäminen (60 osp) Digitaalisen myynnin kehittäminen (60 osp) Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu (60 osp), liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnon osa

Vaihtoehtoisesti tutkintoon voidaan sisällyttää myös tutkinnon osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon toiselta osaamisalalta tai jostakin toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Keuda toteuttaa koulutuksen yhteistyössä AVA – Akatemian kanssa laajennetun oppisopimuskoulutuksen järjestämisluvan mukaisesti.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo suorittanut liiketoiminnan perustutkinnon ja alan ammattitutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi niitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Koulutus on tarkoitettu myynnin ja markkinointiviestinnän kehittämistehtävissä toimiville.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Koulutus suoritetaan oppisopimuksella. Osaamisen hankkimisen polku on jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen. Siihen vaikuttaa opiskelijan aiempi osaaminen sekä valitut tutkinnon osat. Valmennuksen alussa tehdään Growth Mindset testaus. Growth mindset auttaa sinua kehittämään osaamistasi, vastaanottamaan ja selviytymään haasteista paremmin sekä etenemään rohkeasti kohti tavoitteitasi.

Kysy lisää!

Koivulammi Maarit

Palveluasiantuntija

+358 503 234 962

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: