🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Erikoisammattitutkinnot

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Suorita liiketoiminnan erikoisammattitutkinto omassa työssäsi oppisopimuksella!

Myynnin ja markkinointiviestinnän asiantuntijana laajennat taitojasi johtaa ja kehittää myyntiä, markkinointia ja asiakaskokemusta. Tutkinto antaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tutkinnon suorittaminen antaa sinulle uusia työkaluja, joilla pystyt toteuttamaan suunnitelmallista markkinointiviestintää sekä myyntiä.

Tutkinnon osat

Tutkintoon kuuluu pakollinen tutkinnon osa: Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja  toteuttaminen (60 osp). Tämän lisäksi valitaan kaksi tutkinnon osaa seuraavista kokonaisuuksista (yhteensä 120 osp):

Brändin kehittäminen (60 osp) Digitaalisen myynnin kehittäminen (60 osp) Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu (60 osp), Liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnon osa

Vaihtoehtoisesti tutkintoon voidaan sisällyttää myös tutkinnon osa Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon toiselta osaamisalalta tai jostakin toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo suorittanut liiketoiminnan perustutkinnon ja alan ammattitutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi niitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Koulutus on tarkoitettu myynnin ja markkinointiviestinnän kehittämistehtävissä toimiville.

Erikoisammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Koulutus suoritetaan laajennetulla oppisopimuksella. Osaamisen hankkimisen polku on jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen. Siihen vaikuttaa opiskelijan aiempi osaaminen sekä valitut tutkinnon osat.

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen laajennetulla oppisopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Sovi oppisopimuksesta työnantajasi kanssa ennen kuin haet koulutukseen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Koivulammi Maarit

Palveluasiantuntija

+358503234962

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kerava
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu