🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Erikoisammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Sinustako puhtaus – ja kiinteistöpalvelualan ammattitaitoinen esihenkilö?

Tule syventämään osaamista puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan esihenkilötyössä. Opiskelujen kautta vahvistat osaamistasi itsesi ja tiimisi johtamisessa. Tarjoamme sinulle työkaluja omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtimiseen. Opiskeluissa saat keinoja palvelujen suunnitteluun, organisointiin ja päivittäisiin palvelutuotannonjohtotehtäviin, joiden avulla pystyt kasvattamaan sekä henkilöstö- että asiakastyytyväisyyttä.

Tutkinto antaa valmiudet toimia puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan vaativissa esihenkilötehtävissä. Sinulla on valmiudet suunnitella ja johtaa vastuualueesi palvelutuotantoa sekä ylläpitää ja kehittää asiakkuuksia. Vastaat laadukkaista palveluista ja toiminnan kannattavuudesta sekä kehität palvelun ja työyhteisön osaamista.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos toimit esihenkilötehtävissä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla tai asiantuntija- ja suunnittelutehtävissä alan palveluja tuottavissa yrityksissä, julkisissa organisaatioissa tai itsenäisenä yrittäjänä. Lisäksi alan perustutkinto ja/tai ammattitutkinto on suotava, mutta tutkinnon tavoitteet eivät sitä edellytä.

Erikoisammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opinnot voit suorittaa kokonaan etäopintoina. Koulutus sisältää keskimäärin kaksi puolen päivän koulutusta kuukaudessa. Lisäksi opiskelija saa henkilökohtaista ohjausta opiskelun aikana. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Seuraava yhteinen aloitus on 16.4.2024.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen oppisopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Sovi oppisopimuksesta työnantajasi kanssa ennen kuin haet koulutukseen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Viinikka Eija

Opettaja

+358401744530

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu