🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveydenhoitajan muuntokoulutus sairaanhoitajille

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lappeenranta
Pituus
1-1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1-1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Terveydenhoitajan muuntokoulutus sairaanhoitajille

letkuja ja lab logo

Oletko valmis sairaanhoitaja (AMK), kätilö (AMK) tai ensihoitaja (AMK), joka on kiinnostunut lapsiperheiden ja väestön terveydenhoitotyöstä? Näetkö itsesi tulevaisuudessa kouluterveydenhoitajana vai oletko enemmän kiinnostunut lastenneuvolatyöstä? Vai olisiko tulevaisuuden työpaikkasi terveydenhuollon digitaalisten ja teknologisten ratkaisujen parissa? LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitotyön muuntokoulutus mahdollistaa uran suunnan muutoksen.

Terveydenhoitotyön muuntokoulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa LAB-ammattikorkeakoulun Lappeenrannan kampuksella. Teoriaopinnot suoritetaan pääsääntöisesti verkossa. Harjoituksiin ja simulaatioihin painottuvia lähipäiviä kampuksella on noin kaksi kuukaudessa.

Terveydenhoitajalta vaaditaan työssään johdonmukaisuutta

Terveydenhoitajana osaat edistää eri-ikäisten ihmisten ja perheiden terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia laaja-alaisesti. Tunnet alan teorian ja hoitotyön käytännöt ja osaat soveltaa niitä vaihtelevissa asiakastilanteissa. Tunnistat riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita ja perheitä. Tuet ja autat heitä sekä ohjaat tarvittavan avun piiriin mahdollisimman varhain. Osaat myös toimia joustavasti moniammatillisissa työryhmissä. Työ vaatii taitoa toimia johdonmukaisesti haastavissa, yllättävissäkin tilanteissa.

LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitajakoulutus on sitoutunut edistämään kestävän kehityksen tavoitteita toiminnassaan. Tavoitteena on, että LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuu terveydenhuollon ammattilaisia, jotka osaavat toimia ammatissaan kestävän kehityksen tavoitteiden ja periaatteiden mukaisesti. Opintojesi aikana opit konkreettisesti tekemään kestävän kehityksen mukaisia päätöksiä terveydenhuollon ammattilaisena.

Tule rohkeasti mukaan edelläkävijöiden joukkoon!

Opintojen sisältö ja rakenne

LAB-ammattikorkeakoulun terveydenhoitajakoulutuksen opiskelijana kehität ammattitaitoasi niin, että uudet asiat rakentuvat jo olemassa olevan osaamisen perustalle. Koulutus sisältää terveydenhoitotyön ja yleissairaanhoitajan (AMK) opinnot.

LABin terveydenhoitajakoulutus painottuu vahvaan käytännön osaamiseen ja potilasturvallisuuteen, joiden osaamista vahvistetaan läpi opintojen modernissa simulaatiokeskuksessamme.

 • Ikääntyneen terveydenhoitajatyö 5 op
 • Väestön hyvinvoinnin edistäminen 5 op
 • Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalinen hyvinvointi 5 op
 • Lasta odottavan ja lapsiperheen terveydenhoitajatyö 10 op
 • Lapsiperheiden terveydenhoitajatyön harjoittelu 10 op
 • Koululaisen ja opiskelijan terveydenhoitajatyö 5 op
 • Työikäisen terveydenhoitajatyö 5 op
 • Koululaisen, opiskelijan ja työikäisen terveydenhoitajatyön harjoittelu 10 op
 • Kehittämistehtävä 5 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terveydenhoitajan muuntokoulutus sairaanhoitajille, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

 • Monimuotototeutus
 • Lappeenranta
 • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitajan muuntokoulutus sairaanhoitajille? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu