Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Lapin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Kemi, Rovaniemi
Alkavat koulutukset
Kemi
Syksy

Kemi
Kevät

Rovaniemi
Syksy

Rovaniemi
Kevät
Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus / Lapin ammattikorkeakoulu

Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Sairaanhoitaja (AMK) – Edistyksellisen hoitotyön asiantuntija

Rovaniemellä voit itse vaikuttaa pitkälti opiskelupaikkaasi. Kevätlukukaudella alkavissa opinnoissa opiskelet monimuotoisesti, jolloin opiskelet pääosin verkossa sekä reaaliaikaisesti ohjattuna että itsenäisesti. Lisäksi opiskelet kampuksella enintään kolmena päivänä kuukaudessa. Kampuspäivien aikana opiskelet käytännössä hoitotyön taitoja ja toimintoja korkeakoulumme simulaatioympäristöissä, joten opintoihin osallistuminen on välttämätöntä. Syyslukukaudella alkavissa koulutuksissa sinulle on tarjolla jokaisen opintojakson osalta vähintään kaksi vaihtoehtoista opiskelutapaa (edellyttäen että molempiin ryhmiin tulee riittävästi opiskelijoita), joista toisessa opiskelu tapahtuu enemmän kampuksella ja toisessa enemmän paikasta riippumatta verkossa. Koulutus sisältää lisäksi kaikille yhteistä aikaan sidottua verkko-opetusta. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa opiskelet kampuksella enintään kolme päivää kuukaudessa. Voit tehdä valinnan joustavasti omien lähtökohtiesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Kemissä sekä kevät- että syyslukukaudella alkavissa opinnoissa opiskelet monimuotoisesti, jolloin opiskelet pääosin verkossa sekä reaaliaikaisesti ohjattuna että itsenäisesti. Lisäksi opiskelet kampuksella enintään neljä päivää kuukaudessa. Näiden päivien määrä vaihtelee opintojaksokohtaisesti, sillä joissakin opintojaksoissa ei kampuspäiviä ole ollenkaan. Kampuksella oppiminen tapahtuu erilaisissa oppimisympäristöissä. Tällöin harjoittelet muun muassa hoitotyön osaamista ja teet yhteisiä projektitöitä. 

Koulutuksen toteutus

Koulutus tapahtuu Lapin ammattikorkeakoulun kampusten verkko- ja simulaatioympäristöissä sekä ammattitaitoa edistävissä terveysalan harjoitteluympäristöissä. Simulaatioympäristöjen korkeatasoinen varustus ja kehittyneet opetus- ja opiskelumenetelmät mahdollistavat monipuoliset oppimistilanteet ja käytännön kokeilut.  Lisäksi saat etä- ja digipalveluihin ja palveluohjaamiseen liittyvää erikoisosaamista. 

Opintojen jälkeen

Sairaanhoitaja voi työskennellä esimerkiksi:

  • Sairaaloiden ja terveyskeskusten osastoilla
  • Poliklinikoilla, teho- tai leikkausosastoilla
  • Kotihoidossa ja hoivapalvelussa
  • Erilaisissa kuntoutus- ja hoitokodeissa
  • Lääkäriasemilla
  • Järjestöissä
  • Koulutus- ja projektitehtävissä
  • Yrittäjänä
  • Kansainvälisissä tehtävissä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Lisätietoja hakemisesta ja valintaperusteista löydät Opintopolusta.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin AMK – Pohjoista tekoa

Olemme kylmiä. Olemme kuumia. Näemme valoa kaikkialla, myös pimeydessä. Olemme sitkeitä ja elämme kiihkeästi. Muovaamme, teemme ja innostumme. Valitsemme ne välineet, jotka toimivat meille parhaiten. Annamme tiedon kulkea, sillä yhdessä olemme enemmän. Kuljemme itse niitä polkuja, joilta löytyy parhaat paikat...


Lue lisää oppilaitoksesta Lapin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lapin ammattikorkeakoulu

Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
www.lapinamk.fi


Arvioinnit
Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ura vankilassa – jopa elinkautinen?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua. Tutustu rikosseuraamusalan tutkintokoulutukseen ja hae 1.1.–31.1.2022.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: