Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Oulu
Alkavat koulutukset
Oulu
12.8.2020

Oulu
1.10.2020

Oulu
Elokuu

Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja

Elintarvikkeiden valmistajana valmistat, käsittelet ja pakkaat ruokia. Opinnoissasi perehdyt kasvisten, kalan, marjojen ja hedelmien käsittelyyn sekä jalostukseen. Elintarvikkeiden valmistajana osaat laadukkaan tuotekehittelyn, jonka auttaa menestymään alan kovassa kilpailussa. Voit tutustua luomuelintarvikkeiden ja funktionaalisten elintarvikkeiden, kuten kolesterolia alentavien tuotteiden, valmistukseen. Elintarviketeknologian osaamisalan suorittaneena voit työskennellä elintarvikkeiden valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä pienyrityksissä tai suurteollisuudessa, esimerkiksi ruokavalmiste-, säilyke-, makeis- ja juomateollisuudessa.

Opiskelu

OSAOn elintarvikkeiden valmistajan koulutus sisältää sekä pakollisia että valinnaisia tutkinnon osia. Pakollisiin tutkinnon osiin kuuluu elintarviketuotannossa toimimisen, elintarvikeprosessien ohjauksen ja käynnissäpidon sekä elintarvikkeiden valmistuksen opintoja. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Elintarvikevalmistaja työelämässä

Elintarviketeknologian osaamisalalta valmistuu elintarvikkeiden valmistajia, jotka voivat työskennellä elintarvikkeiden valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä. Koulutus painottuu ruokavalmisteiden valmistukseen, kasvisten ja kalan käsittelyyn ja jalostukseen sekä marja- ja hedelmävalmisteiden valmistukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan perustutkinto, elintarvikkeiden valmistaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: