Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Oulu
Alkavat koulutukset
Oulu
12.8.2020

Oulu
1.10.2020

Oulu
Syksyllä

Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja

Liha-alan osaamisalalta valmistuu lihatuotteiden valmistajia, jotka voivat työskennellä lihavalmisteiden valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä pienyrityksissä tai suurteollisuudessa. Koulutus painottuu lihavalmisteiden valmistukseen, lihan ja kalan käsittelyyn ja jalostukseen.

Lihatuotteiden valmistaja työelämässä

Lihatuotteiden valmistajalla on vakaa raaka-ainetuntemus, jota hän osaa hyödyntää neuvoen monipuolisesti asiakkaita. Tutkinnon suorittanut lihatuotteiden valmistaja tuntee uusimmat laitteet ja menetelmät sekä osaa auttaa asiakkaita löytämään terveellisiä ja vaivattomia makuelämyksiä. Lihatuotteiden valmistaja voi työskennellä valmistus-, pakkaus- ja varastointitehtävissä liha-alan yrityksissä sekä elintarvikekauppojen lihaosastoilla.

Opiskelu

OSAOn elintarvikealan perustutkinto koostuu sekä pakollisista että valinnaisista tutkinnon osista. Pakollisiin tutkinnon osiin kuuluu elintarviketuotannossa toimimisen, elintarvikeprosessien ohjauksen ja käynnissäpidon sekä elintarvikkeiden valmistuksen opintoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Elintarvikealan perustutkinto, lihatuotteiden valmistaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: