Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Energia-alan ammattitutkinto | sähköverkkoasennuksen osaamisala

OSAO
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Haukipudas
Ammattitutkinnot
Energia-alan ammattitutkinto | sähköverkkoasennuksen osaamisala

Energia-alan ammattitutkinto | sähköverkkoasennuksen osaamisala

Sähköverkkoasentajana osaat toimia sähkönjakeluverkon erilaisissa rakennus-, asennus- ja käyttötehtävissä tai niitä tukevissa tehtävissä. Osaat sähköverkon rakentamiseen, käyttöön, mittauksiin, suojauksiin ja asiakasympäristöihin kuuluvat tehtävät erilaisissa asennusolosuhteissa ja osaat suunnitella omaa työtäsi. Osaat sähköverkon rakentamisessa tarvittavat työmenetelmät ja tunnet asennuksissa käytettävät tarvikkeet. Osaat toimia oikein sähköverkon häiriötilanteissa. Osaat ottaa työssäsi huomioon ympäristön ja työturvallisuus- ja sähköturvallisuusmääräykset.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena siten, että lähipäivät ja etäopiskelu tukevat toisiaan. Koulutus sisältää lähiopiskelua ja  verkko-opiskelua. Koulutuksen tukena toimii ac- /Moodle – oppimisympäristöt, jossa osa koulutusmateriaalista on opiskelijoiden käytössä. 

Tutkinto (150 osaamispistettä) muodostuu sähköverkkoasennuksen osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta (60 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (90 osaamispistettä).

Pakollinen tutkinnon osa 60 osp

  • Sähköverkon maakaapeliasennukset, 60 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 90 ops

  • Sähköradan sähköverkkoasennukset,30 osp
  • Sähköverkon ilmajohtoasennukset,30 osp
  • Sähköasema-asennukset,30 osp
  • Sähköverkon käyttö,30 osp
  • Sähkönjakeluverkon suojaukset, mittaukset ja asiakaslaitteet,30 osp
  • Tie- ja aluevalaistus sekä liikennevalojen huolto,30 osp
  • tutkinnon osan tai osia energia-alan ammattitutkinnon toiselta osaamisalalta tai energia-alan erikoisammattitutkinnosta, 30osp
  • tutkinnon osan tai osia sähköasentajan ammattitutkinnosta tai sähköyliasentajan erikoisammattitutkinnosta, 30 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Energia-alan ammattitutkinto | sähköverkkoasennuksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos sinulla on sähköalan perustutkinto tai sitä vastaavat tiedot ja taidot. Koulutus soveltuu erinomaisesti sinulle, joka työskentelet sähköverkkoalan työtehtävissä, mutta haluavat lisätä omaa ammattitaitoasi.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Jos näkyvissä ei seuraavaa aloitus- ja hakuajankohtaa, voit halutessasi olla yhteydessä oppilaitokseen.

Tutkinto / todistus

Energia-alan ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 200 € (alv 0 %)

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit
Energia-alan ammattitutkinto | sähköverkkoasennuksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.