🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatillisen tutkinnon osat

Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen 30 osp ja tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely 25 osp

OSAO, paikassa Kempele
Pituus
8 kuukautta
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
8 kuukautta
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen 30 osp ja tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely 25 osp

Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen 30 osp ja tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely 25 osp

Oletko kiinnostunut työskentelystä varastossa tai terminaalissa? Tässä koulutuksessa opit hyödyntämään digitaalisia tiedonsiirron välineitä tavaran vastaanotossa ja säilyttämisessä sekä käyttämään tavarankäsittelylaitteita ja trukkia.

Tutkinnon osat ovat logistiikan perustutkinnon sisälogistiikan osaamisalan pakollisia tutkinnon osia. Jos haluat myöhemmin suorittaa logistiikan perustutkinnon sisälogistiikan osaamisalalta, nämä tutkinnon osat sisällytetään osaksi tutkintoa.

Koulutuksen sisältö ja laajuus

Koulutuksen laajuus on yhteensä 55 osaamispistettä (osp):

  • Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen 30 osp
  • Tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely 25 osp

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna ja se sisältää lähi- ja etäopiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka, jossa voit tehdä koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä. Työpaikalla järjestettävää koulutusta täydennetään opinnoilla oppilaitoksessa keskimäärin noin 2 – 4 päivää kuukaudessa (määrä tarkentuu opiskelijakohtaisesti).

Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tavaran vastaanotto ja säilyttäminen 30 osp ja tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely 25 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kempele

Hakeminen

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat hankkia tai kehittää ammatillista osaamistaan palvelulogistiikka-alalla.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Logistiikan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osat logistiikan perustutkinnosta

Kustannukset

Opetus on maksutonta. Opiskelijalle aiheutuu kustannuksia kortti- ja viranomaismaksuista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu