🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Maahanmuuttajille suunnattu logistiikka-alan koulutus

Keuda, paikassa Kerava
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maahanmuuttajille suunnattu logistiikka-alan koulutus

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Opiskele ja työllisty logistiikka-alalle ja vahvista samalla suomen kielen taitojasi!

Koulutus on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä logistiikka-alalla varastointitehtävissä. Koulutuksen aikana opit käsittelemään trukkia ja muita työkoneita ja tutustut logistiikka-alaan myös käytännön työtehtävissä. Saat koulutuksesta hyvät valmiudet alan työtehtäviin ja samalla suoritat logistiikan perustutkinnosta tutkinnon osia. Suoritukseen on mahdollista sisällyttää myös valinnainen tutkinnon osa tai osia. Valinnaisten tutkinnon osien suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.

Keudassa opiskelet samalla sekä ammatillisia opintoja että suomen kieltä. Pääset harjoittelemaan nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla opintojen aikana. Oppilaitoksemme sijainti on loistava, sillä lähistöllä on paljon alan työpaikkoja, joihin on mahdollista työllistyä opintojen jälkeen.

Koulutuksen aikana suoritat neljä tutkinnon osaa Logistiikan perustutkinnosta, ja lisäksi oman suunnitelman mukaan valinnaisia tutkinnon osan tai osia. Koulutus toimii myös hyvänä pohjana Palvelulogistiikan ammattitutkinnon (150 osp) suorittamiselle.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana työskentely 25 osp (opintopolku.fi)
Tavaran keräily ja pakkaaminen 30 osp (opintopolku.fi)
Logistiikka-alan työympäristössä toimiminen 15 osp (opintopolku.fi)
Työkoneen kuljettajana työskentely 25 osp (opintopolku.fi)

Neljä tutkinnon osaa Logistiikan perustutkinnosta sekä lisäksi suomen kielen opintoja osana yhteisiä tutkinnon osia 6 osp

Laajuus ja kesto

76 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille maahanmuuttajille, jotka haluavat työskennellä logistiikka-alalla varastointitehtävissä. Koulutuksen aikana opit käsittelemään trukkia ja muita työkoneita ja tutustut logistiikka-alaan myös käytännön työtehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Muut kuin oppivelvolliset maksavat itse mahdolliset valinnaisten tutkinnon osien viranomaismaksut (Trafin kirjausmaksut opintojen aikana, n. 200 €).

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Ajankohta

Koulutuksen voi aloittaa tammikuussa ja elokuussa. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Lähiopetusta on arkisin klo 9.00–15.00.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Rinkinen Kimmo

Opettaja

+358504330025

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Fredriksson Janne

Päätoiminen tuntiopettaja

+358405029917

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maahanmuuttajille suunnattu logistiikka-alan koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 4 toteutusta

Tammikuu

 • Monimuotototeutus
 • Kerava
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Elokuu

 • Monimuotototeutus
 • Kerava
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Tammikuu

 • Oppisopimuskoulutus
 • Kerava
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Elokuu

 • Oppisopimuskoulutus
 • Kerava
 • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maahanmuuttajille suunnattu logistiikka-alan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu