🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatillisen tutkinnon osat

Tiiminvetäjänä toimiminen 30 osp

OSAO, paikassa Kempele
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tiiminvetäjänä toimiminen 30 osp

Tutkinnon osan keskeinen sisältö on työnjohtajakoulutus, jolloin voit toimia työmaalla vastuullisena työnjohtajana. Tutkinnon osassa perehdytään tiimin työn suunnitteluun ja päivittäisen työn johtamiseen, tiimin jäsenten perehdyttämiseen, motivoimiseen ja kannustamiseen sekä työturvallisuudesta huolehtimiseen. Lisäksi opiskellaan tiimin työn raportoimisen käytänteitä sekä oman toiminnan arviointia.

Koulutuksen toteutus

Tutkinnon osa opiskellaan oppilaitoksessa, verkko-opintoina sekä työpaikalla. Teoriaopinnot toteutetaan verkko-opintoina työpaikalla tapahtuvan oppimisen rinnalla. Opiskelijalla on mahdollisuus tehdä verkko-opinnot myös oppilaitoksen tiloissa. Osaaminen osoitetaan alan työympäristöissä ja arvioidaan asteikolla K5 – T1.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on lisätä valmiuksia työllistyä ja antaa mahdollisuus suorittaa puutarha-alan ammattitutkinnon pakollinen tutkinnon osa sekä innostaa hakeutumaan alan tutkintoon johtavaan koulutukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiiminvetäjänä toimiminen 30 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Kempele

Hakeminen

Koulutus on suunnattu viher-/rakennusalan työkokemusta omaaville tai viheralan puutarhatutkinnon suorittaneille oman osaamisen täydentäjille. Koulutus on mahdollista myös työvoimakoulutuksena.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Puutarha-alan ammattitutkinnossa kielitaitosuositus on A2.2.

Tutkinto / todistus

Tiiminvetäjänä toimiminen 30 osp

Kustannukset

Opiskelijamaksu 112,50 € (alv 0 €)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu