Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Video

#Education#

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon suorittanut osaa valmistaa ja koota erilaisia metallialan tuotteita sekä asentaa ja kunnostaa alan koneita ja tuotantolinjoja. Valmistustekniikan osaamisalalla voi suuntautua koneistukseen, levy- ja hitsaustyöhön tai koneenasennukseen. 

Koneistajan osaamisalue

Koneistaja tietää miten teräs ja muovi muotoutuvat. Kappaleet lastutaan suunnittelijan teknisiä piirustuksia seuraten. Työhön sisältyy myös tietokoneohjattujen työstökoneiden ohjelmointia ja käyttöä. Koneistajan opinnot painottuvat metallien ja muovien sorvaukseen, jyrsintään ja hiontaan. Koneistaja voi työskennellä niin pienessä työpajassa kuin vaikka valtamerialuksen konehuoneessakin.

Opiskelu

Oulun seudun ammattiopiston koneistajan koulutus koostuu pakollisista ammatillisista ja kaikille yhteisistä tutkinnon osista. Tutkinnon osia ovat muun muassa asennuksen ja automaation perustyöt, koneistuksen opinnot ja levytöiden ja hitsauksen perustyöt.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto | koneistaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.