Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Oulun seudun ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Oulu, Pudasjärvi
Alkavat koulutukset
Oulu Viimeinen hakuaika
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku/jatkuva haku
Pudasjärvi
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku/jatkuva haku
#Education#

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto

Liiketoiminnan perustutkinnosta valmistutaan merkonomiksi. Oulun seudun ammattiopistossa liiketalouden perustutkinnon suorittaja voi suuntautua seuraaviin osaamisaloihin:

  • Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala
  • Talous- ja toimistopalvelujen osaamisala

Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala

Asiakaspalvelu- ja markkinointiala kehittyy yhä haastavampaan suuntaan. Opinnoissa opiskelija perehtyy muun muassa kaupan alan asiakaspalvelun ja myynnin työtehtäviin, markkinointiviestintään, visuaaliseen myyntityöhön, tuoteneuvontaan sekä sähköiseen kaupankäyntiin.

Talous- ja toimistopalvelujen osaamisala

Talous- ja toimistopalvelujen osaamisalalla oppii suunnittelemaan taloutta, verotusta ja käyttämään toimistotyössä tarvittavia ohjelmia. Opintojen aikana opiskelija suuntautuu yrityksen taloushallinnon ja toimistopalvelujen tehtäviin. Opintojen jälkeen hän hallitsee kirjanpidon, palkanlaskennan, verotuksen, talouden suunnittelun sekä toimistotyövälineet ja ohjelmat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun seudun ammattiopisto

Oulun seudun ammattiopisto

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun seudun ammattiopisto

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.