Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatillinen koulutus

Merkonomi | Liiketoiminnan perustutkinto

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Merkonomi | Liiketoiminnan perustutkinto

Merkonomi
Liiketoiminnan perustutkinnossa hankit monipuolista osaamista. Opiskelet kiinnostuksesi mukaan asiakaslähtöistä liiketoimintaa, palvelumuotoilua, myyntiä, markkinointia, taloushallintoa, projektien hallintaa, viestintää ja vuorovaikutusta. Merkonomina olet kuin kotonasi digitaalisissa ympäristöissä ja osaat verkostoitua ammatillisesti. 

Liiketoiminnan perustutkinto mahdollistaa sinulle myös perustiedot ja -taidot yrittäjyydestä.

Kenelle?
Liiketoiminnan perustutkinto sopii sinulle, joka haluat työskennellä asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin, talouden tai toimiston erilaisissa tehtävissä.  Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1. 

Käytännön toteutus
Careeriassa voit opiskella merkonomiksi monimuotokoulutuksissa tai oppisopimuksella Helsingissä, Porvoossa, Vantaalla sekä verkossa.  

Voit täydentää osaamistasi myös suorittamalla tutkinnon osia. Laaja opintotarjontamme takaa sinulle yksilöllisen polun monipuolisine opintokokonaisuuksineen, joita toteutetaan lähipäivinä, webinaareina ja verkkokursseina.    

Merkonomin opintojen aikana kasvatat osaamistasi myös työelämässä. Osoitat ammattitaitoasi näytöillä aidoissa työelämän tehtävissä. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi | Liiketoiminnan perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Verkko- tai monimuotokoulutus.

]]

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi | Liiketoiminnan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu