Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Raisio
Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

merkonomin koulutus

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Tutkinnosta valmistuvat merkonomit työskentelevät monenlaisissa tehtävissä esimerkiksi asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin sekä hallinnon parissa. Työpaikat löytyvät niin yrityksistä, yhteisöistä kuin myös julkiselta puolelta.

Koulutus sopii sinulle, joka haluat toimia erilaisissa asiakaspalvelun, toimiston, myynnin tai markkinointiviestinnän ja mainonnan käytännöllisissä työtehtävissä.  Merkonomina osaat luoda, ylläpitää ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita, myydä asiakkaan tarpeita vastaavia ratkaisuja kannattavasti sekä palvella erilaisia asiakkaita.

Opintojen sisältö

Tutkinnon kokonaislaajuus on 180 osaamispistettä:

  • Ammatilliset tutkinnon osat 145 osp
  • Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Tutkintoon sisältyy kolme pakollista tutkinnon osaa: Asiakaspalvelu, Tuloksellinen toiminta ja Työyhteisössä toimiminen. Valinnaisuus mahdollistaa erilaiset opintopolut, joissa voi painottua esimerkiksi markkinointiviestintä, projekteissa toimiminen, yritystoiminta, taloushallinto tai asiakkuuksien hoitaminen.

Opintojen jälkeen

Merkonomit voivat suuntautumisestaan riippuen toimia erilaisissa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinointiviestinnän sekä mainonnan käytännön osto-, myynti- ja markkinointitehtävissä tai palvella asiakkaita erilaisissa toimistotehtävissä, hoitaen esimerkiksi kirjanpitoa, palkanlaskentaa, rahoitusta, verotusta ja budjetointia. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: