Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Saimaan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Lappeenranta
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Saimaan ammattikorkeakoulusta valmistuvana terveydenhoitajana sinulla on laaja-alaiset tiedot ja taidot edistää eri-ikäisten ihmisten ja heidän perheidensä terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Osaat tunnistaa riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita ja perheitä, tukea ja auttaa heitä sekä ohjata heidät avun piiriin mahdollisimman varhain. Opit toimimaan joustavasti moniammatillisissa työryhmisssä.

Terveydenhoitajan työssä on osattava toimia johdonmukaisesti vaikeissa ja yllättävissäkin tilanteissa sekä tehdä itsänäisiä, tutkittuun tietoon ja hoito-ohjeisiin perustuvia päätöksiä asiakkaiden läsnäollessa. Terveydenhoitajana sinun on tunnettava teoria ja hoitotyön käytännöt vaihtelevissa asiakastilanteissa. Sinulla on myös edellytykset hakeutua kansainvälisiin työtehtäviin.

Kaikkia terveydenhoitajan työssä tarvittavia taitoja pääset harjoittelemaan simulaatio-oppimisympäristössämme sekä pitkillä harjoittelujaksoilla koko koulutuksen ajan.

Saimaan ammattikorkeakoulun terveydenhoitajakoulutuksessa rakennat ammattitaitoasi vähitellen koko koulutuksen ajan niin, että uudet asiat rakentuvat jo olemassa olevan osaamisesi perustalle. Koulutus sisältää terveydenhoitotyön ja yleissairaanhoitan opinnot.

Ensimmäisenä vuonna perehdyt turvalliseen ja eettiseen hoitotyöhön teoriassa, käytännön harjoituksissa ja oikeissa asiakas- ja potilastilanteissa. Tämän ohella vahvistat tiedonhankinnan ja viestinnän osaamistasi.

Opintojen edetessä opit erilaisia kliinisessä työssä tarvittavia taitoja ja pääset soveltamaan niitä terveydenhoitotyön ja hoitotyön harjoitteluissa sairaalassa: vuodeosastoilla, lasten osastoilla sekä mielenterveys- tai päihdeasiakkaiden parissa. Lukukausi- ja vuositeemat auttavat sinua keskittymän olennaisiin asioihin, kun laadit itsellesi henkilökohtaista urasuunnitelmaa ja osaamistavoitteita.

Saimaan ammattikorkeakoulussa sairaanhoitajakoulutus painottuu vahvaan kliiniseen osaamiseen ja potilasturvallisuuteen, joiden osaamista vahvistetaan läpi opintojen uudenaikaisessa simulaatiokeskuksessamme.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Saimaan ammattikorkeakoulu

Saimaan ammattikorkeakoulu

Saimaan ammattikorkeakoulu

Saimaan ammattikorkeakoulu on kansainvälinen korkeakoulu, joka tarjoaa kansainvälistä ja käytännönläheistä koulutusta viidellä eri alalla: tekniikassa, sosiaali- ja terveysalalla, liiketaloudessa, hotelli- ja ravintola-alalla sekä kuvataiteessa. Kokonaan englanninkielisen tutkinnon voi tehdä neljässä koulutusohjelmassa. Päiväopetuksen lisäksi SAMK tarjoaa monenlaista koulutusta, jota voi suorittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Saimaan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saimaan ammattikorkeakoulu

Skinnarilankatu 36
53850 Lappeenranta

Arvioinnit

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.